sâmbătă, aprilie 20, 2024

Patrioții ar putea aduce Flacco sau Brissett ca quarterback „Bridge” înaintea potențialului începător

Acțiune

New England Patriots se îndreaptă într-o nouă direcție după despărțirea de antrenorul central Bill Belichick. Jerod Mayo este noul om la stapanire și se a cere pe scară largă că va căuta să aducă un tânăr perspective de fundaș fiecine să-l ajute să aducă o altă generație de sportul cu balonul rotund a Patrioților.

Patrioții ar a se cuveni duce Flacco sau Brissett ca QB „Bridge”.

Dar, deși direcția francizei pesemne fi într-adevăr diferită începând cu aiest extrasezon, ei ar a se cuveni duce o față familiară pentru a a se interesa locul QB în sezon ce se dezvoltă o potențială perspectivă. Recomandabil unui legamant de la uStadium, mai multe surse au spus că New England ar a se cuveni contine luare-aminte să-l aducă pe Jacoby Brissett pentru a a se interesa rolul de a fi un fundaș „legatura de hidrogen”.

Odinioară era valoare absoluta în fiecine mergeau lucrurile pentru quarterbacki începători din NFL. Aaron Rodgers a stapanire ani de zile în spatele lui Brett Favre și, în esență, fiece apelant de signal din intaiul an înaintea lui a trebuit cel puțin să învingă un component. Lucrurile s-au metamorfozat în aiest valoare în ultima perioada, echipele au încercat să valorifice contractele ieftine de începători ale fundașilor lor, aruncându-i în foc din ce în ce mai degraba.

Dar se pare că Patrioții ar fi mai greu decât deschiși la această consideratie, iar Brissett ar a se cuveni fi cel fiecine preia frâiele în sezon ce a treia votare generală învață frânghiile. Numele lui Brissett nu a fost singurul nume de botez menționat în legamant. uStadium a menționat, de invar, că New England are un chip de rezervă în cazul în fiecine nu vor invoi la Brissett, și ista ar fi Joe Flacco.

CITIT  Seattle Mariners realizează această performanță pentru prima dată din 2003

New England va fi activă pe piața QB

Poziția de fundaș va fi, fără îndoială, cel mai noian faza de intonatie pentru New England în aiest extrasezon. Infracțiunea lor a fost anemică în 2023, iar nevoie puterii de foc în inima a fost oarecine dintre cei mai holba vinovați. Patrioții au intrat în sezonul alb cu Mac Jones ca component, dar au existat trei ocazii separate anul ametit în fiecine a fost pus pe bancă în favoarea lui Bailey Zappe în timpul unui joc.

Din faza de vedeala tehnic, el este încă pe listă, dar toți au scris că imbraca ierta de la Jones și își recunoaște greșeala, recrutându-l cu a 10-a votare generală cu câțiva ani în urmă.

Brissett a jucat pentru Patriots în timpul sezonului său de incepator în 2016, mergând cu 1-1 în două starturi. Atunci a inconstient scaun ani în Indianapolis înainte de a a se iscali contracte pe un an în fiece dintre ultimele trei sezoane cu Dolphins, Browns și Commanders. A jucat în oare 3 jocuri pentru Commanders în 2023, cu 0 starturi și a aruncat 3 touchdown-uri și 0 interceptări la oare 23 de încercări de patrundere.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe