Thursday, May 23, 2024

Patrick Beverley din Milwaukee are nevoie de o intervenție chirurgicală la încheietura mâinii și este absent de 3-4 luni

Acțiune

Marți inserare, Bucks erau pe drum-de-fier pentru a-i înfrunta pe Lakers. Jocul a intrat în indoit OT și Milwaukee a mort cu 128-124. După această înfrângere, imbraca are 46-26 în cest vreme, cu 10 meciuri rămase de jucat. Împotriva celor de la Lakers, PG de rezervă Patrick Beverley a fost imposibil din pricina unei accidentări la încheietura mâinii.

A fost intaiul său fitil esuat pentru Bucks în cest vreme și nu va fi ultimul. Astăzi, însuși Beverley a dat vestea că veteranul PG are dare de o operație la încheietura mâinii. Medicii i-au spus că va fi servil 3-4 luni pentru a se a-si scoate de la accidentare. Sezonul său s-a încheiat realmente și nu va fi neocupat pentru postseason.

Patrick Beverley va pierde restul sezonului 2023-24 din pricina unei accidentări la încheietura mâinii pentru Milwaukee

De la începutul sezonului anterior, Patrick Beverley a jucat cu scaunas echipe diferite. Pentru a începe 2022-23, a fost cu Los Angeles Lakers. Ei l-au modificat pe veteranul PG la termenul limită, iar Beverley a subscris cu Bulls după o cumpărare a contractului cu Fermecat. Bătrânul de 35 de ani a imbogatit să joace a doua jumătate a sezonului cu imbraca din orașul natal. În extrasezon, Beverley a subscris un intelegere pe un an de 3,19 milioane de dolari cu cei de la 76ers.

Selecția de trei ori All-Defensive a jucat în 47 de jocuri pentru Sixers și a făcut cinci starturi. GM-ul Philadelphia, Daryl Morey, l-a modificat atunci pe Patrick Beverley la termenul limită către Milwaukee Bucks. Înainte de a pierde meciul de marți, Beverley a jucat în toate cele 19 jocuri de când s-a alăturat lui Bucks. Cu Milwaukee, Beverley are o mijlocie de (5,1) puncte, (2,9) recuperări și (2,2) pase decisive pe fitil. Deși numerele lui nu sar de pe pagină, Beverley a se aseza un greutate necruțător de oricare dată când pășește pe regiune.

Milwaukee va pierde producția sa de pe bancă, deoarece veteranul PG are dare de o operație la încheietura mâinii. Beverley a fost un jucător de încredere în fiecare antrenorul conducator Doc Rivers se a merge fundatie și în fiecare contine încredere. Indata, Bucks au rămas fără un adevărat PG fiecare să scoată de pe bancă. Backup AJ Green ar a merge cunoaste o creștere a timpului de joc, deoarece sezonul transant 2023-24 se încheie în curând.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe