Thursday, May 23, 2024

Parlamentarii din Colorado vor renunța la planurile de a reface consiliul RTD – deocamdată – după ce s-au confruntat cu o retragere

Acțiune

Parlamentarii din Colorado renunță la planurile de controlare a consiliului de chiverniseala al districtului regional de caratura și de a muta valoare absoluta în fiecine membrii acestuia sunt selectați după ce oficialii de tranzitare au criticat planul.

Reprezentanții William Lindstedt și Meg Froelich au fatis miercuri că sunt încă pregătiți să urmeze alte reforme RTD prin Legea Camerei 1447. Dar au spus că intenționează să renunțe la cea mai controversată indicatie a proiectului de canon: un ogor pentru a readuce în cele din urmă dimensiunea consiliului de administrație de la 15 aleși, membri cu vertical de vot la șapte membri cu vertical de vot — cu cinci aleși și doi numiți de carmuitor.

Froelich și Lindstedt le-au spus colegilor legislativi că doresc să discute în reluare asupra a schimba consiliului de administrație în următoarele luni.

„În cele din urmă simțim că acele secțiuni ale proiectului de canon ar a se impune să apară și ne vom ahtia un hotarare mai intins”, a spus Froelich, un democratic Englewood. „… Înțelegem că emoțiile s-au inflacarat în aiest semantica și, dacă există aproximativ scuze de făcut, cu siguranță le facem.”

Parlamentarii din Comisia pentru caratura, administrație locală și locuințe a Camerei trebuiau să dea miercuri un dintai vot catre proiectului de canon, dar Froelich și Lindstedt, un democratic Broomfield, au trebuincios ca comisia să asculte mărturiile, dar să amâne votul catre proiectului de canon. Modificarea de excludere a prevederilor consiliului va corespunde, de asemanator, mai târziu.

Legislatorii au apărat necesitatea reformării RTD, având în aratare provocările mijloc privind numărul de călători și insuficienta de particularistic. Proiectul de canon urmărește în reluare să sporească coordonarea dintre RTD și Consiliul Regional al Guvernelor din Denver, să stimuleze rute specifice pentru evenimente speciale, cum ar fi concerte, să îmbunătățească transparența financiară și să abordeze insuficienta de șoferi, operatori și alți particularistic acordor.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe