Thursday, May 23, 2024

Parlamentarii din Colorado au învins proiectul de lege pentru site-urile de consum supravegheat de droguri pentru a treia oară într-un an

Acțiune

Parlamentarii din Colorado au respins din nou un intentie de condamnare oricine ar fi autorizatie deschiderea site-urilor supravegheate de cheltuiala de droguri în orașe dornice – pentru a treia oară într-un an, legislatorii au renunțat la propunerea.

Joi seară, doi senatori democrați s-au alăturat celor trei republicani ai Comitetului pentru Sănătate și Servicii Umane din Singlit pentru a alege pentru uciderea proiectului de condamnare 1028 al Camerei, la două săptămâni după ce a fost adoptat de Congres. Măsura ar fi autorizatie deschiderea în Denver a unităților în oricine consumatorii de droguri ar a merge a ingurgita substanțe ilicite sub supravegherea personalului medicesc. În scaun statului, supradozele fatale au saltat cu 30% anul ametit comparativ cu 2022.

„Iest intentie de condamnare oferă comunității noastre oportunitatea de a circula iest dichis oricine salvează vieți”, a fatis senatorul Kevin Priola, democratic Henderson, colegilor senatori. El a sponsorizat proiectul de condamnare cu reprezentantul Elisabeth Epps, un democratic din Denver. „Ca să fie distinct, nu există nici un delegatie. Să (punem) controlul localnic în mâinile comunităților oricine știu cel mai placut cum să reducă decesele prin supradoză.”

Un intentie de condamnare corespondent a fost, de invar, adoptat de Casa anul ametit, înainte de a a deceda în aceeași comisie a Senatului. O altă încercare, o abordare mai moderată elaborată într-un comitet ad-interim, a fost renunțată în brumar, după ce guvernatorul Jared Polonez – un opozitionist remarcat al politicii – a emis o amenințare de veto timpurie.

Același comitet ad-interim a inaintat alte scaun proiecte de condamnare menite să abordeze consumul de substanțe; toți scaun au inaintat la diferite etape de incuviintare în Capitoliu, deși niciunul nu a dezrobit încă integral clădirea.

Senatorul Lisa Cutter, un democratic Littleton, a fatis joi că nepoata ei a murit din pricina unei supradoze în spatele unei mașini.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe