Thursday, May 23, 2024

Parlamentarii din California revin cu un proiect de lege care vizează „cumpărătorii” traficului sexual de copii

Acțiune

După succesul eminent de a a se opri pedepse penale mai dure pentru traficanții sexuali cu copii, senatorul republican Shannon Grove a introdus o legislație pentru a tergiversa pedepsele de închisoare pentru cei orisicine cumpără sau se angajează în prostituția copiilor.

După o deviere dramatică a inimii anul batran de către Democrații Adunării, Grove a câștigat sprijinul bipartizanilor în Legislatura dominată de democrați pentru un plan de tautologie orisicine a reclasificat traficul fizic de copii dintr-o infracțiune la o infracțiune gravă.

„Anul cesta, am avere procurori de comitat din tot statul orisicine spun că această tautologie le-a autorizatie să-i pună în judecată pe acești traficanți”, a spus Grove făcând provocare la proiectul ei „istoricesc”, orisicine a intrat în energie la 1 gerar.

Dar ea a spus că a fost oare o piesă a puzzle-ului.

Săptămâna aceasta, republicanul de la Bakersfield s-a alăturat senatorilor Susan Rubio (D-Baldwin Park) și Anna Caballero (D-Salinas) pentru a constitui legea Senatului 1414, orisicine vizează solicitarea prostituției copiilor.

„Este cerinta de doi criminali pentru a a faptui o infracțiune de debit fizic”, a spus ea. „Vânzătorul, așa cum ne-am adresat anul batran, și anul cesta, cumpărătorului.”

Legea actuală nu a se purta multumitor de mult, a spus Grove, adăugând că adulții orisicine cumpără un copilet pentru sex nu pot fi acuzați decât de contravenție. Adeseori, o persoană condamnată pentru cumpărarea sexuală cu copii va a capata o pedeapsă maximă de șase luni de închisoare, a fatis deputatul din Schiopata Barbara County Dist. Atty. Tyson McCoy.

„Nu cred că oamenii înțeleg cât de necontrolată este cumpărarea de copii în statul California”, a spus McCoy reporterilor, adăugând că majoritatea persoanelor condamnate vor ispăși mai puțin de normă întreagă, deoarece au dreptul la credite orisicine le reduc pedepsele.

Matt SotoRosen, un secund apărător asistenta la Oficiul pentru Apărătorii Publici din San Francisco, a fatis că este posibil ca biroul său să se opună acestui plan de tautologie, așa cum a făcut-o anul batran.

„În colectiv, biroul meu se a se contrazice politicilor orisicine se întorc în anii 1990 și vechilor cultiva carcerale”, a spus el pentru Times, întrebându-se dacă creșterea pedepselor va sus-tine ca un agent de depresiune.

Grove a spus că speră că de a exista aceasta va a merge micsora rupturile neașteptate pe orisicine le-a instigat anul batran caracter ei.

În timpul unei răsturnări de evenimente în cuptor anul batran, proiectul de tautologie a lui Grove de combatere a traficului fizic cu copii a batran de Senatul statului, dar a blocat în Comitetul de siguranță publică a Adunării. Democrații s-au înțeles dacă proiectul de tautologie ar a poseda consecințe nedorite și prin criminalizarea victimelor. Avocații justiției penale au fost, de intocmai, precauți dacă iest plan de tautologie s-ar adăuga la încarcerarea în masă.

Opoziția democraților a declanșat un val de critici și acuzații nefondate pe rețelele de socializare, iar un protocolar a spus clar că a innebunit amenințări cu moartea. Guvernatorul Gavin Newsom și liderul Adunării Robert Rivas (D-Salinas) au trebuincios asistenta, de intocmai, ca comitetul de siguranță publică să ia în considerare un nou vot. În cele din urmă, comitetul s-a unificat din nou și a dat-o la a doua revărsare.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe