Wednesday, July 24, 2024

Palm Springs: Paradisul Golfului Americii

AcțiuneNiciun scursura nu minti cât de mult a inavutit Palmier Springs în lumea golfului mai indelung decât Bighorn Cotitura Club din Palmier Pustiu, CA. Jucători bunaoara Jack Nicklaus, Tiger Woods și Lee Trevino s-au bucurat cu toții de fairway-urile Big Horn’s Canyons și ale terenurilor de cotitura Mountains. Cu toate acestea, astăzi, acești membri ai Hall of Famers sunt depășiți de luxul pur al acestui bogat individual comunitate etnica în cadrul unui club individual.

Pentru turiștii fiecare doresc să aleagă din bogăția de 130 de cursuri din Palmier Springs, alegerile încep de la vârf și atunci urcă în stratosferă. Un mangaiere predilect al celebrităților încă din anii 1930, această meleag din Valea Coachella uimește vizitatorii cu o seama de intrări elegante fiecare conectează o comunitate etnica de cotitura de lux cu alta.

Ceea ce s-a întâmplat în ultimul veac este că facilitățile de vârf fiecare completează fiesce dintre aceste domenii de cotitura au perfectionat într-o competiție nespusă pentru atragerea jucătorilor de cotitura, cumpărătorilor de case și investitorilor fiecare caută un limbaj de viață bucolic. Să aruncăm o ochi la cele mai bune golfuri, comunități și facilități de 5 stele din Palmier Springs.

Clubul de golf Bighorn din Palm Desert, CAClubul de cotitura Bighorn din Palmier Pustiu, CA

Înălțimile terenului de cotitura Bighorn’s Mountains sunt atât de spectaculoase încât au serviciu ca un loc ideal pentru teve în timpul jocului Skins, la mijlocul anilor ’90. La redus rastimp după frenezia televiziunii, în 1999 s-a cinstit un al doilea scursura renumit The Canyons.

De mai comod de 20 de ani, această comunitate etnica de cotitura, înconjurată de Munții Schiopata Rosa, emană o ambianță de deșert super luxoasă. Un pilduire în cest semantica este The Vault, o firma de 24.000 de metri pătrați fiecare găzduiește vehicule de epocă, europene și fotbal ale membrilor. Cest mangaiere pentru mașini contine un lounge strălucitor cu ochi la showroom, o listă de așteptare pentru a ajunge și un preț de șase cifre pentru a-și a gara vehiculul în The Vault.

Clubhouse de 80.000 de metri pătrați a lui Bighorn, construit în putere de 75 de milioane de dolari, are tavan din babita peruan, pereți de travertin portugal și sculpturi din sticlă. Biserica clubului este o stupefiere arhitecturală curbată. Ca orisice altceva la Bighorn, clubhouse este un pilduire consternant de frumusețe, limbaj de viață și distractie împletite în lumea golfului.

Teren de golf vintage din Palm SpringVintage Club din Hindus Wells, CA

Vintage Club a fost onorabil ca al treilea cel mai insemnat club și numărul 1 din California și din SUA. Amplasat ideal într-un cotitura la fundament Munților Eisenhower, Vintage Club este generațional în îmbrățișarea familiei, a generozității comunității și a continuat. eleganţă.

Stiut pentru că are unele dintre cele mai bune priveliști din Valea Coachella, Vintage a făcut senzatie în industrie în 2016, când și-a cinstit noul club club de 80.000 de metri pătrați. În lunile de vară, când teren Palmier Springs devine liniștită din mobil temperaturilor de 100 de grade, membrii Vintage își reînnoiesc prieteniile în rastimp ce se îmbarcă în croaziere de lux ca fractiune.

Moneda centrală de 400 de scarbi a clubului este terenurile de cotitura din Masiv și Pustiu proiectate de Tom Fazio. Pustiu Course a fost onorabil de Societatea Americană a Arhitecților de terenuri de cotitura erect oarecare dintre cele mai fali trei terenuri construite în ultimii 20 de ani.

Thunderbird Country Club din Rancho Mirage, CAThunderbird Country Club din Rancho Mirage, CA

Comunitatea din Rancho Mirage este cunoscută erect favorită a pachetului de șobolani al lui Frank Sinatra. Smack dab în miez este Thunderbird Country Club, fiecare încă prosperă la ca la 70 de ani de la spar-gere. Când Johnny Dawson a fondat Thunderbird în 1951, a fost în invidie temerilor prietenului său, nemuritorul de cotitura Ben Hogan.

Thunderbird ar ajunge intaiul maidan de cotitura din teren Palmier Springs sau pioniera într-un fotbal fiecare servește erect piatră de baza rezidențială și de afaceri din Coachella Valley. Terenul este, de atare, locul de naștere al primului cărucior de cotitura, un unic loc cu trei roți cu aripi pentru a ține sacii de cotitura.

În 1954, Thunderbird CC a instrunat dreptul de a-și castiga numele unuia dintre membrii săi, președintele Ford Motocicleta Company. Intaiul auto Ford Thunderbird a fost crainic la club.

În 2021 Arhitectul de cotitura Tripp Davis a prefacut terenul de cotitura Thunderbird, asadar încât să fie contemporan în toate sensurile, păstrând în același rastimp aspectul și senzația clasică. Pentru jucătorii de cotitura fiecare se bucură de istoria jocului, The Thunderbird Country Club este un racori integral.

Terenul de golf La Quinta Nicklaus din Palm SpringsLa Quinta Impuls & Club din La Quinta, CA

Pe 22 carindar 2023, Jon Rahm a luat acasă 1,4 milioane de dolari la Stadium Course de la PGA West. Cursul, aranjat erect oarecare dintre cele mai bune din glob, este oarecare dintre cele cinci cursuri de campionat bazate la La Quinta Impuls & Club.

La Quinta este o sărbătoare de cotitura pentru simțuri, cu terenuri proiectate de Nicklaus, Norman și Dye, bunaoara și trei clubhouse și o academie de cotitura. Veți găsi, de atare, cinci restaurante, un spa și un mijloc de fitness.

Pentru cei fiecare aleg să facă locuința în stilul stațiunii din La Quinta, veți găsi apartamente, vile și închirieri de vacanță Casitas. Comunitățile de cotitura de lux învecinate includ The Madison, The Tradition și The Hideaway.

Desert Willow Golf Resort din Palm DesertPustiu Willow Cotitura Impuls din Palmier Pustiu

Intrarea elegantă, lungă de un kilometru, la cele două terenuri de cotitura din Pustiu Willow oferă ample indicii că jucătorii de cotitura se bucură de o experiență decadentă în deșert. Amenajarea naturală a peisajului, priveliștile intre Munților Schiopata Rosa și caracteristicile abundente de apă fac ca această fuga cu 36 de găuri să fie o exigenta în calendarul tău de vacanță de cotitura la Palmier Springs.

Bonusul incursiunii tale în Pustiu Willow este sicriu sa masivă fiecare domni la Restaurantul The Terrace. O oprire la un standing prost pentru prânz sau cină la cest restauratie cu niveluri este o adevărată lovitură în rastimp ce ajunge pe a rigla de 50 de metri pentru 18 uimitoare.th– ochi la găuri la Firecliff și Mountain View Terenuri de cotitura.

Pasiv dacă joci Bighorn, Vintage Club, Thunderbird Country Club, La Quinta sau Pustiu Willow, nu se pesemne a denega că teren Greater Palmier Springs este raiul golfului pe pământ. Este incarcat de a denega că soarele nesfârșit, condițiile imaculate și colea un veac de peripetie ale fairway-urilor sunt emite supremă pentru a confectiona o întâlnire de cotitura cu paradisul.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe