Thursday, May 23, 2024

Osaka vizează Jocurile Olimpice de la Paris după ce a ajutat Japonia să ajungă în finala lui Billie Jean King

Acțiune

Fosta numărul 1 universal Naomi Osaka are în vizeta Jocurile Olimpice în această vară, după ce a ocrotit Japonia să ajungă pentru prima de asigurare dată în finala Cupei Billie Jean King.

Osaka a găsit că o pasaj din calapod ei veche a învins-o pe Yulia Putintseva cu 6-2 7-6(5) vineri, iar Nao Hibino câștigând și pentru Japonia. Hibino a câștigat atunci din nou sâmbătă în dovada de sadetica inversă, pentru a a prezenta Japoniei un acont de neinceput cu 3-0 în meciul împotriva Kazahstanului, meciul de sadetica opus de la Osaka nefiind jucat.

Dar, în durata ce iest weekend a fost totul impotriva Trofeu Billie Jean King, era evident că Osaka are o mulțime de alte obiective în iest an.

„Crecând urmând Jocurile Olimpice la micul ecran, am simțit că este o sărbătoare a sportului”, a spus Osaka, de scaunas ori campioană de Grand Slam, având inca onoarea de a face la Jocurile Olimpice de acasă de la Tokyo în 2021.

„Dacă joc, am ambiții fuduli din partea mea și sper să mă descurc tare placut și să obțin o tinichea”.

Osaka va a se cere să treacă printr-un speta de contestație pentru a face la Paris, deoarece nu a jucat de două ori la Trofeu Billie Jean King în iest crang olimpic – orisicare este mortis pentru a fi eligibilă pentru selecție.

Dar având în expresie că s-a întors din concediul de graviditate numai în gerar, are un argument să i se permită o sprijin.

Ea a ticnit onoarea de a isca flacăra olimpică la Tokyo și a continuat să facă a treia rundă – pierzând în fața Marketa Vondrousova.

Jocurile Olimpice de anul cesta se vor controversa pe terenurile de zgură de la Roland-Garros, o suprafață pe orisicare Osaka nu o favorizează întotdeauna, dar orisicare se potrivește polonezului Iga Swiatek.

Actuala numărul 1 universal a fost în formă dominantă în meciul Poloniei împotriva Elveției, câștigând ambele meciuri de sadetica în seturi consecutive pentru a se a sigura că Polonia va fi la Sevilla pentru finala Cupei Billie Jean King împreună cu Japonia.

Swiatek a învins-o pe Simona Waltert pentru pierderea a exclusiv scaunas meciuri vineri, înainte de a câștiga egalitatea pentru Polonia cu o izbanda 6-4 6-3 în fața Celine Naef.

„Sunt super binevenit și mândru de toată lumea”, a spus Swiatek. „A fost o săptămână cu adevărat distractivă, așa că sunt binevenit că de soroc aceasta mi-am zdravan a chivernisi formatie să ajungă în finală.

„Sper că o vom ajunge în vinicer, dar sunt tare mândru de ceea ce am valoros în aceste două zile.”

Transmiteți în curent Openul Frantuzesc din 2024 în nemijlocit și la pretentie pe Discovery+

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe