vineri, aprilie 12, 2024

Oklahoma City Thunder singur pe primul loc pentru a doua oară în tot sezonul

Acțiune

Oklahoma City Thunder a avere șansa să facă o declarație duminică în meciul lor împotriva lui Phoenix Suns. Au fost alături de Minnesota Timberwolves tot sezonul, luptându-se pentru prima de asigurare poziție de seama și avantajul pe terenul de acasă în următorul postsezon.

Thunder Candriu Suns, numaidecat insumi pe intaiul loc în soare-apune

Și datorită victoriei lor decisive și pierderii de către Minnesota mai timpuriu în cursul zilei, ei sunt guvernamental singuri pe intaiul loc în Conferința de Scapat.

Este un loc cine a fost în duium fragment anonim pentru Thunder. Au fost fierbinți pe maner Lupilor pentru tot sezonul, din 19 promorar, Minnesota deține cel puțin o fragment din intaiul loc în Scapat anotimp de 99 din 103 zile. Cele două echipe au același număr de victorii (ca și Nuggets), dar OKC are o înfrângere mai puțin decât ambele.

Thunder speră că vor a merge menține lucrurile și să rămână în vârful conferinței mai vartos de o zi sau două. Lupii au cumva 3-3 în ultimele șase meciuri, victoriile lor venind împotriva unora dintre cele mai rele din NBA. Ei și-au defunct ultimele două și au o călătorie de 12 zile și 6 meciuri cine începe joi, ceea ce înseamnă că vor a se impune să fie tot posibilul pentru a rămâne în competiție pentru terenul de acasă.

Wolves, Nuggets încă într-o jumătate de joc de OKC

Thunder câștigase 6 la rând înainte de a renunța în mod excentric la un joc împotriva modestilor Spurs, joi. Dar obținerea câștigului cine îi împinge pe locul 1 este uriaș și au mai multe jocuri câștigabile în platforma. Niciunul dintre următorii 9 adversari ai lor nu se află în atentie pe locul 5 în conferințele respective, deși se vor compara cu echipe prep Lakers, Mavericks și Heat în timpul perioadei.

CITIT  Exclusiv: Fabrizio Romano confirmă că cluburile monitorizează ținta transferurilor Chelsea și Tottenham

Atât Timberwolves, cât și Nuggets vor începe săptămâna viitoare la jumătate de joc în spatele Thunder. Ista din urmă a strain tare în ultimul anotimp, deoarece Nikola Jokić și compania par să-și câștige configuratie de playoff. Ei au câștigat șase succesiv de când au defunct trei la rând înainte de intrerupere All-Vedeta.

The Suns va coborî pe locul 7 în soare-apune cu pierderea, numaidecat puncte procentuale în spatele Sacramento Kings pentru a șasea cap de seama demon.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe