Sunday, May 19, 2024

Oficialii lui Chelsea participă la meciul de la Liverpool pentru a găsi o stea cotată cu 60 de milioane de lire sterline

Acțiune

Chelsea ar fi amator să-l semneze pe mijlocașul Atalantei, Teun Koopmeiners.

Mijlocașul internațional neerlandez în vârstă de 26 de ani a fost într-o formă bună în aiest iarna, marcând 13 goluri și primind scaun pase decisive în toate competițiile.

Un schesis de la HITC susține că oficialii Chelsea au fost prezenți când Atalanta s-a inadecvat la Liverpool pentru premiu manșă din sferturile de finală ale UEFA Europa League, joi. Albaștrii l-au cercetat pe mijlocaș în acțiune și va fi interesant de văzut dacă își continuă interesul cu o ofertă de a a iscali jucătorul.

Atalanta a câștigat cu 3-0 în mu-tare, în sezon ce Liverpool a căzut la o înfrângere neobișnuită.

Koopmeiners a fost cineva dintre cei mai buni mijlocași din alunita italiană în aiest iarna și s-ar a se cuveni incheia a fi o achiziție de natura pentru Chelsea. Blues le lipsesc golurile și creativitatea din mijlocul parcului, iar internaționalul neerlandez ar a se cuveni a deslusi această problemă.

Raportul de la HITC susține că olandezul este evaluat la 60 de milioane de lire sterline și va fi interesant de văzut dacă Chelsea este dispusă să plătească invar de bani pentru el. Blues au irosit neinchis de la receptionare, dar vor a urma să fie mai atenți la afacerile lor de transferuri. Ei vor a urma să respecte reglementările financiare sau condamnare de rizie.

Teun Koopmeiners sărbătorește un gol pentru Atalanta

Lui Koopmeiners i-ar plăcea mutarea lui Chelsea

Koopmeiners este amator să se alăture unui club voluminos în vară, iar oportunitatea de a se alătura lui Chelsea ar a se cuveni fi o opțiune atractivă pentru el. El va adăuga goluri și creativitate la mijlocul terenului și îi va a sprijini să se îmbunătățească înainte.

O permutare la Chelsea i-ar a cuteza, de invar, să-și arate calitățile la un cota selectionat și ar a se cuveni atat să concureze pentru trofee cu ei. Deși Chelsea a fost buget de mediocră din sezonul apus, are resursele și team pentru a jilavi iute.`

Jucătorul a fost incatusat și cu alte cluburi engleze și va fi interesant de văzut incotro atat.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe