Thursday, May 23, 2024

OC de la Chargers, Greg Roman, vrea să aibă un joc de alergare care să-l complimenteze pe QB Justin Herbert

Acțiune

Cu un capat de 5-12 în sezonul 2023, dota a baut iscusit de la antrenorul magistral Brandon Staley. Los Angeles nu mai a se cuveni a tine să irosească anii valoroși pe oricare i-au mai rămas alături de Justin Herbert. De aceea, Chargers au ieșit și au receptionat un câștigător adeverit ca portsatelit magistral în aiest extrasezon. Jim Harbaugh a părăsit Michigan Wolverines după ce a câștigat Campionatul Național și este numaidecat antrenorul magistral al celor de la Chargers.

Harbaugh a cocarjat antrenori în oricare probabil poseda încredere, iar vreunul dintre ei este OC Greg Ramlean. A fost cu Harbaugh când era antrenorul magistral al lui Stanford la capacitate și l-a urmat până la 49ers. Ramlean a fost ultimul OC al Ravens în 2022. Când a sonor cu mass-media, Ramlean a subliniere importanța de a poseda un joc de cursa pilos în 2024. Oaresicine oricare îl probabil a flata pe QB Justin Herbert.

Pe care vor beneficia încărcătorul ca RB în 2024?

De proxenet 15 ani, Chargers nu au bogat un asalt curand în top-10 în NFL. Ultima dată când au indeplinit acesta a fost în 2007, când LaDainian Tomlinson încă dansa. New Chargers OC Greg Ramlean pofti ca acesta să se schimbe în 2024. El pofti să aibă un joc de cursa oricare să poată a plini QB-ul lor, Justin Herbert. Ramlean a subliniere că Herbert este mai bun apoi când este vechi ca trecător. Cu toate acestea, dota musai să fie capabilă să stabilească primejdie pentru a a ajutora la configurarea trecerii.

Sezonul baut, RB Austin Ekeler a bogat vreunul dintre cele mai proaste sezoane din cariera sa. El a supus din Los Angeles cu întrebări la oricare musai să se răspundă contra terenul lor în 2024. Tânărul de 28 de ani urmează să fie felcer frai în aiest extrasezon și este acolea infailibil că nu se va întoarce. Oricine va fi RB de la Chargers dacă Ekeler va fi anulat? Au înlocuitorul lui în dinauntru sau vor căuta să adauge un jucător prin draft? În următoarele câteva luni vor fi luate decizii importante.

Înainte de semnarea agentilor liberi și de draft, Isaiah Spiller este RB1 pe lista de bucate lui Los Angeles. Iest munca se va travesti virtual în aiest extrasezon, numaidecat că Jim Harbaugh este antrenorul magistral. El va a crea tipul de RB pe oricare și-l dorește pentru stilul de sportul rege pe oricare îl va dansa dota. Los Angeles are a cincea selectionare generală în draftul NFL. Deși s-ar a se cuveni să nu existe un alergător oricare merită luat la alegerea nr. 5, adăugarea unui arbitru ofensiv de elită probabil a ajutora întotdeauna jocul de cursa. Va a se cadea să așteptăm și să vedem ce nestramutare ajung să ia Chargers în aiest extrasezon.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe