sâmbătă, aprilie 20, 2024

Obțineți 1000 CP de Putere Pură, Experiența Ultima Challenger & Charger

AcțiuneHennessey, producătorul emblematic de hipermașini și plasmuitor de vehicule de înaltă performanță cu sediul în Texas, comemorează moștenirea extraordinară de nouă ani a motorului Hellcat HEMI V8 de 6,2 litri supra-nutrit. Vă prezentăm modelele „Last Banc” în ediție limitată ale grozav de impoporare Dodge SRT Challenger și Charger.

Prisoselnic atât în ​​modelele Challenger coupe, cât și în sedanul Charger, veneratul Hellcat HEMI V8 de 6,2 litri de la Dodge este vacant în diferite variante. Fie că este cuvant de Hellcat, Jailbreak, Redeye sau Super Stock, aceste modele oferă puteri uluitoare de până la 807 cai fermitate. Dar Hennessey, consacrat pentru „fabricarea mașinilor rapide mai rapide” de peste-soare trei decenii, a executa un pas mai mult. Tehnicienii lor experți au imbracat motorul cu un supraalimentator mai geros (numai pentru modelele non-Redeye), injectoare de combustibil îmbunătățite, un societate de inducție cu vanzare geros, upgrade pentru palan, colectoare tuburi a se culca din oțel neoxidabil, convertoare catalitice de geros vanzare și un carter. societate de aerisire.

2023 hennessey h1000 last stand challenger și încărcător srt hellcatOdată cu nouar calibraj a motorului, puterea de ieșire a acestor animale excepționale crește la o uimitoare 1.000 de cai fermitate și 948 lb-ft de pereche. Da, ai invatat cumsecade! Edițiile Hennessey H1000 „Last Banc” nu sunt conj la 25 de cai fermitate distanță de vapor emblematică a producătorului automobil SRT Drac 170, ci funcționează și cu benzină obișnuită fără saturn. Dezlănțuind această fermitate imensă, atât modelele Challenger, cât și Charger pot a iuti de la 0 la 60 mph în conj 2,8 secunde. Dacă aiest treaba nu este fudul de dramatic, ei completează pericol de un patrime de milă în 9,9 secunde uluitoare la o viteză uluitoare de 141 mph.

CITIT  Ultima excursie în Tasmania

2023 hennessey h1000 last stand challenger și încărcător srt hellcatPe lângă exclusivitatea lor, edițiile Hennessey H1000 „Last Banc” se laudă cu elemente distinctive din fibră de indigo ușoară. De la un nou spoiler rezematoare, splitter față și praguri laterale, până la un difuzor rezematoare, aceste ornamente emană atât exprimare, cât și performanță. Ca să nu mai vorbim de jantele captivante din aliaj de 20 de inci, disponibile fie cu un definitivare crud lucitor, fie cu plombagina, fiecare ridică port vizuală. În catifea, fitece dintre cele 50 de ediții limitate Ostentativ și modelele Charger prezintă o grafică specială „Last Banc” și o placă unică fiecare indică numărul de insiruire.

John Hennessey, fondatorul iluminat și CEO al companiei, și-a exprimat părerea contra această creatie remarcabilă: „Challengerea și Charger sunt două dintre cele mai căutate modele ale noastre, oferind cai fermitate monstruoasă într-un șasiu comod și competent. În ritmica ce luarea rămas bun de la senzaționalul motocicleta HEMI de 6,2 litri evocă o cineva tristețe, sunt încântat să aduc un glorie modelelor noastre distincte „Last Banc”. Acestea îmbină puterea uluitoare de 1.000 de cai fermitate cu estetica elegantă a fibrei de indigo și îmbunătățirile excepționale ale performanței exterioare.”

Pentru cei dornici să experimenteze această fermitate de neegalat, upgrade-ul H1000 „Last Banc” este vacant pentru modelele Dodge SRT Challenger și Charger 2021-2023. Ca o dovadă a angajamentului lor tare față de virtute, toate upgrade-urile sunt susținute de garanția completă Hennessey de 3 ani / 36.000 de mile. Producția modelelor „Last Banc” este inca în cursa de desfășurare la unitatea de ultimă generație a Hennessey din Sealy, Texas, cu opțiuni de procurare globale disponibile. Pasionații pot paienjenis comenzi prin privilegiat Hennessey Performance Dealerii Dodge sau sfoara de la Hennessey. Îmbrăcăți-vă cataramele pentru călătoria vieții!

CITIT  Noua experiență de whisky scoțian de la Macallan

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe