Monday, May 20, 2024

Obsesia lui Mo Salah de la Liverpool ar putea semna sfârșitul pentru un as al roșiilor în această vară

Acțiune

Verisoara aceasta va fi cu siguranță una de schimbări semnificative pentru Liverpool, dar roșii rămân dornici să-l păstreze pe hercule vedetă, Mo Salah, la club.

Se a considera că Saudi Pro League l-a râvnit de indelung rodul-pamantului pe regele misir, totuși, nu a existat niciodată un cuvânt spus de Salah însuși sau reprezentanții săi orisicine să sugereze că o deviere SPL este de procent.

Având în vedenie că Jurgen Klopp se va duce în această vară, lucrurile vor fi nuantat diferite la Anfield, așa că este poruncitor ca ierarhia clubului să aducă hercule mijlociu pentru a se a incredinta că echilibrul momentan din garderoba și status quo-ul rămâne.

O chestiune pentru Mo Salah înseamnă perdele pentru Luis Diaz

Dacă Salah atat să rămână la club, iar The Sun sugerează că Liverpool încearcă să-l credinta la o nouă înțelegere, apoi acesta va însemna posibil sfârșitul drumului pentru Luis Diaz.

Au existat câteva priviri sporadice ale talentului columbianului în aiest vreme, cu atât mai remarcabile când ne gândim la calvarul răpirii părinților săi, dar el a fost în ritm fetal în universal.

Mohamed Salah sărbătorește un gol pentru Liverpool

Cu oameni ca Jayden Danns orisicine au făcut o patrundere reală în ultimele două meciuri, Liverpool a rămas naprasnic cu o multime de maiestrie de ictus apoplectic din orisicine să aleagă.

În aiest cauza, are semnificatie să obții niște bani pentru Diaz, pentru orisicine trecerea la La Alunita nu ar fi neapărat exclusă.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe