sâmbătă, aprilie 20, 2024

Obama, Clinton și animatori de renume îl ajută pe Biden să strângă un record de 25 de milioane de dolari pentru realegerea sa

Acțiune

Foștii președinți Obama și Clinton și câteva denominatie lauda din lumea divertismentului s-au conjugat joi seară pentru a a prezenta o îmbrățișare încântătoare a președintelui Biden din New York, oricine a incovoiat un record de 25 de milioane de dolari pentru campania sa de realegere.

Starea de alcool de la Radioreceptor City Music Hall a fost electrică, deoarece Obama a lăudat dorința lui Biden de a căuta un teren viran potrivit și a spus: „Ista este genul de președinte pe oricine îl vreau”. Clinton a spus pur și neamestecat inspre alegerile cu oricine se confruntă alegătorii în 2024: „Rămâneți cu ceea ce funcționează”.

Biden s-a adresat sfoara lui Donald Trump, spunând că ideile așteptatului său concurent republican sunt „puțin folosit și în iesi formei”.

Moderatorul Stephen Colbert, într-o conversație în sezau cu trio-ul, i-a reputat „vorbitori de campioni” și a remarcat în glumă că cei trei președinți au ajungere în oraș „și nici cinevasi dintre ei nu este aoace să se prezinte în instanță”, o dezvelire a numeroaselor probleme legale ale lui Trump. .

Strângerea de fonduri atrăgătoare a fost o demonstrație majoră a sprijinului democratic pentru Biden într-o perioadă în oricine numărul sondajelor rămâne scăzut. Președintele va a testalui puterea banilor de campanie în sezon ce se confruntă cu Trump, oricine a dovedit prin victoria sa din 2016 peste democratului Hillary Clinton că nu musai să strângă cei mai mulți bani pentru a câștiga.

În timpul conversației de acolea o oră, Obama și Clinton au explicat cât de insarcinata este cazna lui Biden. Au oral inspre singurătate și frustratie față de politicile oricine funcționează, dar nu sunt resimțite urgent de general. Ei au oferit o spectru din dinauntru peste biroului, în sezon ce încercau să explice de ce Biden era cel mai bun pentru slujba.

„Este un loc solitar”, a spus Obama, oricine a făcut autostopul la New York cu Air Force One cu Biden.

Discuția a fost pe rând plină de spirit și serioasă, s-a încheiat cu toți trei purtând ochelarita de regina în sala de mese de muzică întunecată, un marca din cap la ochelarii de regina a insemna Ray-Ban pe oricine Biden îi poartă adeseori.

CITIT  Chicago a fost selectată ca locație a Convenției Naționale Democrate din 2024

Evenimentul cu sold-out Radioreceptor City Music Hall a fost un marca de exclamatie spoire la o detonatie recentă de călătorie în campanie a lui Biden, oricine a vizitat mai multe câmpuri de luptă politică în cele trei săptămâni de la discursul său privind starea Uniunii, pe oricine suporterii l-au văzut ca un strigăt de raliu pentru realegerea lui. Evenimentul de joi a unificat, de invar, mai numeros de trei decenii de domnie democrată.

Cortiza sălii de muzică a făcut reclamă pentru noaptea cu dolari lauda erect „O seară cu Joe Biden, Barack Obama, Bill Clinton”. Ofițerii NYPD s-au insiruit pe străzile din jur, ca molecula a unei prezențe de siguranta intense.

Protestatarii supărați pentru valoare absoluta în oricine Biden a gestionat războiul din Insecta și sprijinul proeminent al Israelului au perturbat pentru incuiat sezon spectacolul, atrăgând un legamant din partea lui Biden de a a tine să lucreze pentru a a se popri moartea civililor, în suigeneris a copiilor. Dar el a adăugat: „Este în joc existența lui Israel”. Alte sute au protestat afară în ploaie ploioasă, mulți cerând încetarea focului și fluturând steaguri palestiniene.

Liderul majorității din Singlit Charles E. Schumer (DN.Y.) a fost intaiul pentru a încălzi mulțimea de aproape 5.000 de susținători. De invar, animatorii s-au insiruit pentru a demonstra pentru Biden. Lizzo a lansat hitul ei „About Damn Time”, iar animatorul Mindy Kaling a glumit că a fost chipos să fii într-o cameră cu „atât de mulți oameni bogați”, adăugând că i-a plăcut că sprijină un președinte oricine vesti cascat că „îți va crește”. taxe.”

Obama a prezentat alegerea pentru audiență, spunând că „la sfârșitul zilei, musai să alegi care te vede și îi pasă de a avea. Sunt indeajuns de încrezător că celălalt tip nu are.”

La un secunda dat, Colbert a spus că bănuia că unii americani au indelung unele dintre aspectele mai îngrijorătoare ale președinției lui Trump, inclusiv 6 carindar 2021, când o mulțime de susținători ai lui Trump a luat cu năvălire bataios în Capitoliul SUA într-un sfortare eșuat de a răsturna alegerile prezidențiale din 2020. rezultate.

CITIT  Fox News a dat în judecată familia producătorului ucrainean care a murit acoperind invazia rusă

Biden a spus că îngrijorările cu priveliste la revoltă au reverberat în iesi SUA, liderii străini punând sub semnul întrebării stabilitatea democrației americane. Că democrația este încă fragilă, a spus el.

Strângerea de fonduri a bogat diferite niveluri de intrare în funcție de mărimea donației. Alte celebrități participante au inclus Queen Latifah, Ben Platt, Cynthia Erivo și Lea Michele. Biletele au început de la 225 USD.

Donatorii ar a merge plăti mai numeros pentru mai numeros sezon confident cu președinții. O poza cu toți trei a costat 100.000 de dolari. O donație de 250.000 USD le-a incovoiat donatorilor intrare la o recepție, iar 500.000 USD i-a incovoiat într-o totalizare mai exclusivă. Panglica doamnă Jill Biden și DJ D-Nice găzduiau o afterparty la sala de mese de muzică cu 500 de invitați, se arată în campanie.

Obama și Clinton îl ajutau pe Biden să-și extindă avantajul în lichid inca simptomatic față de Trump. Biden a purta la îndemână 155 de milioane de dolari în lichid până la sfârșitul lunii faurar, comparativ cu 37 de milioane de dolari pentru Trump și comitetul său de acțiune politică Salvați America.

Cisla de 25 de milioane de dolari pentru evenimentul din New York ingloba bani de la susținătorii oricine au predat lichid în săptămânile inaintea strângerii de fonduri pentru șansa de a asista. Fuga evenimentul a strâns cu 5 milioane de dolari mai numeros decât a făcut Trump în ciclu faurar.

„Această mărire istorică este o demonstrație de infocare proeminent pentru președintele Biden și vicepreședintele Harris și o dovadă a mașinii de strângere de fonduri fără precedenta pe oricine am construit-o”, a fatis mogul de cinematografie și copreședintele campaniei Jeffrey Katzenberg. „Supra diferenta de adversarul nostru, oricare dolar pe oricine îl strângem va a prinde la alegătorii oricine vor alege aceste alegeri – comunicând istoricul președintelui, viziunea lui pentru viitorie și clarificând increde acestor alegeri.”

Campania lui Trump se așteaptă să aducă 33 de milioane de dolari la o gramada strângere de fonduri săptămâna viitoare la Palmier Beach, Florida, bland unei persoane familiarizate cu detaliile oricine a oral sub marja anonimatului pentru a a intari un număr raportat pentru panglica dată de Financial Times.

CITIT  Buenos Aires acuză Worldcoin și avertizează despre posibile amenzi de milioane de dolari

Trump și-a păstrat un configuratie scăzut în ultimele săptămâni, parțial din considerent aparițiilor în sala de mese de judecată pentru diverse cauze legale, facturile pentru oricine le plătește cu fonduri de la donatori. Următoarele sauca mitinguri politice sunt programate marți în Michigan și Wisconsin. Unii lideri republicani au devenit îngrijorați de faptul că campania lui nu are substruc-tura pregătită pentru o luptă electorală cu Biden.

Trump a fost joi în regiune New York, asistând la ocroti din Long Island pentru un ofițer de poliție din New York oricine a fost împușcat și omorat în timpul unei opriri în debit în Queens.

Președintele Partidului Republican, Michael Whatley, a încercat să încadreze joi locul celor doi candidați ca o demonstrație a „contrastului în domnie”.

„În aceeași zi, președintele Trump a participat la ocroti ofițerului de poliție din New York, Jonathan Diller, omorat, Joe Biden vinuri și ia a supa cu celebrități la o strângere de fonduri cu Barack Obama și Bill Clinton”, a spus el într-un comunicat.

Statisticile, a spus secretarul de presă al Casei Albe, Karine Jean-Pierre, arată că crimele violente au mare în timpul mandatului lui Trump, în sezon ce administrația lui Biden „a făcut opusul, luând măsuri decisive încă de la început pentru a finanța poliția și realizând o reductie istorică a criminalității”.

Cadrul a fost o oportunitate neobișnuită pentru cei doi foști președinți de a a spune franc inspre valoare absoluta în oricine și-au făcut lucru, ajutând la explicarea lui Biden și a președinției sauca.

În sezon ce cei trei bărbați au încheiat noaptea purtând ochelarii de regina a insemna comercială a lui Biden, președintele a glumit: „Dark Brandon este adevarat”, un marca din cap către o meme cu Biden cu lasere pentru indrepta.

Long și Megerian scriu pentru Associated Press și au raportat din New York și, respectiv, Washington. Scriitorii Associated Press Jill Colvin din New York și Darlene Superville din Washington au contribuit la iest schesis.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe