Thursday, May 23, 2024

Oamenii Hammers i-au spus lui Sullivan să scape de bărbatul de la West Ham

Acțiune

West Ham United nu a luat încă o vointa cu interes la viitorul managerului David Moyes după sfârșitul sezonului.

A fost o campanie frustrantă pentru Hammers, în invidie faptului că au risipit extrem numeros verisoara pe oameni ca Mohammed Kudus, Edson Alvarez și James Ward-Prowse, după plecarea lui Declan Rice la Spatarie.

Clubul pare să-și îmbunătățească locul 14 în Prim-ministru League față de sezonul anterior și se află în sferturile de finală Europa League, incotro se confruntă cu insarcina dificilă de a înlătura un pierdere de 2-0 în fața campionului neamt Bayer Leverkusen.

West Ham îl va destitui pe Moyes?

Moyes i-a ghidat pe Hammers la Europa Conference League sezonul anterior, dar o ieșire din Europa League joi ar crește presiunea inspre scoțianului.

Șansele ca Moyes să plece înainte de sfârșitul sezonului sunt dotat nule decât dacă el convinge să meargă, dar dupa HITC mai mulți membri ai ierarhiei clubului i-au spus proprietarului David Sullivan că este timpul să treacă de la jucătorul de 60 de ani la sfarsitul sezonului.

David Moyes încă nu a dezvăluit dacă va fi antrenorul West Ham în sezonul venitor.

Șeful Hammers a dezvăluit la începutul acestui timp că există un nou intelegere pe masă și că ar fi decizia lui dacă rămâne sau pleacă.

HITC a adăugat că s-au intrebuintare inca discuții cu Graham Potter și Paulo Fonseca și se pare că există încredere în club că ar a se cuveni a pleca fostul portsatelit al Chelsea Thomas Tuchel să vină pe stadionul din Londra.

Cu toate acestea, până când Sullivan ia o vointa într-un fel sau celalalt, Moyes va rămâne la carmuire, iar fanii vor a se cuveni să fie în spatele echipei pentru restul sezonului.

West Ham se află în surpriza pe locul opt, cu un interj în fața lui Chelsea, fiecare a jucat cu două meciuri mai puțin și se confruntă cu o suma puternică în ultimele cinci meciuri pentru a se a taxa pentru fiecare formă de sportul cu balonul rotund europenesc.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe