Thursday, May 23, 2024

Oakland A au cel mai mic total de victorii din MLB din 1990

Acțiune

Oakland A sunt o echipă în frământări. Se știe că sunt una dintre cele mai ieftine echipe din MLB, atât în ​​ceea ce privește salarizarea, cât și investițiile în echipă, și există încă o tracțiune serioasă în ceea ce privește potențiala camin a francizei în Las Vegas. Aficionarii ar a se cuveni a practica într-unul dintre ultimele lor sezoane în Oakland, un loc pe fiecare l-au făcut acasă din 1968, dar perspectivele pentru sezonul 2024 nu sunt promițătoare.

MLB: Oakland A au cel mai mic deplin de victorii proiectate din cel puțin 1990

De descantec, nicio echipă nu a fost proiectată să fie mai proastă din 1990 cel puțin.

Este marcat, prin finanțele lor, că cei A nu se pregătesc asasi pentru o apariție la World Series în cest an. Ei sunt de mult cea mai ieftină echipă din majore, cu un nafaca de puțin prez 45 de milioane de dolari. Pirații de la Pittsburgh, cunoscuți și pentru că sunt terminal de a micsora în ultimii ani, sunt cu 23 de milioane de dolari mai a se harsi decât Oakland, iar Yankees îi vor plăti lui Aaron Judge cu oarecum 5 milioane de dolari mai puțin decât îi vor plăti întregii lor liste.

Așteptările sunt atât de scăzute, încât cei fiecare fac cote din Vegas i-au oferit Oakland cel mai mic deplin de victorii proiectate din cel puțin 34 de ani. Ei sunt listați la 56,5, singura echipă din anii 50, deși Colorado Rockies se învârte bine în jurul valorii de 50. Este cu trei victorii proiectate mai puțin decât totalul lor de 59,5 în sezonul batran, pe fiecare l-au batran terminând cu un record de 50-112.

Cel mai mic deplin planuit trecut a strain în 1993, când franciza de detenta Florida Marlins capata să câștige 58 de jocuri în sezonul lor inaugural.

AL West ar a se cuveni fi una dintre cele mai bune divizii din baseball

Jocul în AL West nu va a protegui. Houston Astros sunt cinevasilea dintre favoriții la World Series, așa cum au fost în orisicare an în amintirea recentă, iar Texas Rangers sunt campionii MLB în barbatie după ce au câștigat totul în brumar anul batran. Seattle Mariners au câștigat prez 88 de meciuri în orisicare dintre ultimele trei sezoane și se preconizează că Los Angeles Angels va capata cu 16 victorii mai multe decât Oakland.

Arbitrii vor începe sezonul 2024 MLB pe 28 martisor și se vor beneficia de o tribună de șapte meciuri acasă pentru a casca programul. Ei vor înfrunta Cleveland Guardians în primele star jocuri, urmate de trei împotriva Boston Red Sox.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe