Thursday, May 23, 2024

O cameră cu vedere: Tobias Prestel vede economia lumii prin birouri de lux de familie

Acțiune

Tobias Prestel
Tobias Prestel asezator Prestel & Partner

Prestel & Partner înțelege importanța birourilor de semintenie pentru persoanele cu sens netă ultra-înaltă (UHNWI). Împreună cu partenerii săi, Tobias Prestel a creat un spațiu cert pentru aceste persoane sau Family Offices pentru a se întâlni și a fabrica troc de idei. Forumurile Family Office ale Prestel & Partner oferă un troc între directori de semintenie, directori executivi de family office, proprietari de avutie, investitori privați și câțiva parteneri selectați cu experiență actuală în cele mai bune practici în guvernanța familiei și investiții. Cu peste-curcubeu 40 de ani de experiență internațională ca podreadcic, librar și director de conferințe — pereche asezator și CEO la Prestel & Partner, Tobias Prestel vorbește cu LUXUO catre impactul birourilor de semintenie spre economiei mondiale, evoluția spațiilor de birouri și valoare absoluta în fiecare Asia. family offices se adaptează la puterea geopolitică.

Cât de importante sunt birourile de semintenie pentru economia mondială?

Birourile de semintenie joacă un rol esențial în economia mondială. Aceștia gestionează active semnificative, influențează investiții majore și sprijină o insirare de eforturi filantropice. Deciziile lor pot cara la inovatie, siretenie economică și schimbări sociale, cu izbire spre diferitelor sectoare la treapta total.

În mod esențial, investitorii privați nu se confruntă cu restricțiile și limitările investitorilor instituționali, ceea ce fabrica departe mai accelerat și mai ușor pentru birourile de semintenie să facă lucrurile să se întâmple și să exploreze diferite oportunități. Aiesta este careva dintre numeroasele motive pentru fiecare ne simțim onorați să aducem acești indivizi influenți împreună din întreaga stralucire la evenimentele noastre.

Câte variante ale family office există?

Există mai multe variante de birouri de semintenie, inclusiv birouri unifamiliale, fiecare deservesc o singură semintenie și birouri de mai multe familii, fiecare se adresează mai multor familii. Serviciile și structurile birourilor de semintenie pot fluctua tare departe, în funcție de nevoile și obiectivele familiilor pe fiecare le deservesc.

Evenimentele noastre sunt apreciate la treapta total deoarece adoptă o abordare meticuloasă a participării. Mergem decinde de simpla stere dacă o entitate este un family office; de intocmai, examinăm dacă intenționează să vândă produse sau servicii participanților. Iest obiect este esential, deoarece multe birouri de semintenie sunt, de intocmai, în afacerea de a a prezenta produse financiare și servicii de consultanță colegilor lor. Procedând asemenea, ne asigurăm că evenimentele noastre mențin o concentrație ridicată de investitori adevărați, punând intonatie pe „partea pură de cumpărare”. Această strategie își pre-texta să promoveze un mijloc mai binevenit investițiilor și colaborării decât vânzărilor.

Cum ați văzut cum a perfectionat spațiul family office în ultimul decada?

În ultimul decada, spațiul de birouri de semintenie a perfectionat spunator. A existat o schimbatura către un management mai profesionist, cu intonatie pe investiții strategice și binefacere. În catifea, se culca accentul tot mai departe pe investițiile durabile și responsabile, pentru și pe o aplicare mai geros a tehnologiei pentru gestionarea activelor și evaluarea oportunităților de investiții. Încercăm să răspundem nevoilor în evoluție ale Family Offices la evenimentele noastre prin introducerea de noi a se speria și dezbateri pe forumurile noastre. De model, am început să punem în lumină subiecte fierbinți, cum ar fi investițiile în inteligența artificială și longevitatea, apoi când acestea nu au fost la fel de spatios discutate în discursul populatie ca acusi.

Tobias Prestel
Tobias Prestel pozat cu cofondatorul, Katja Mülheim, pereche asezator și director unanim.

Proprietarii de avutie de astăzi sunt departe mai tineri, cum se manifestă această tranziție în spațiul de birouri de semintenie?

Tranziția către proprietarii de avutie mai tineri a dus la o schimbatura a priorităților și strategiilor birourilor de semintenie. Se culca un intonatie mai pilos pe rezistenta, inovatie tehnologică,

și impactul comunicativ. Generațiile mai pastrare sunt, de intocmai, mai înclinate să-și integreze valorile și morala în deciziile lor de investiții. A fost atât de stimulativ să asistăm sfoara la această schimbatura și să primim din ce în ce mai mulți lideri de nouă generație în rețeaua noastră. Ele aduc un pala de prospețime și contribuie nesocotit la oricare conversație. A fost, de intocmai, tare interesant să vedem cum nouar generație este concentrată să avanseze fără să-și iata vreodată originile și să rămână concentrată pe conservarea patrimoniului.

Cum joacă geografia în diferențele dintre birourile de semintenie?

Geografia influențează spunator funcționarea și concentrarea birourilor de semintenie. Diferitele regiuni au medii de regularisire, condiții economice și atitudini culturale diferite față de bogăție și binefacere. Iest obiect afectează valoare absoluta în fiecare birourile de semintenie investesc, interacționează cu comunitățile și își urmăresc obiectivele.

Există un dovada specialist pentru fiecare Singapore a fost selectionare în locul altor orașe pentru Hong Kong, Jakarta sau Shanghai pentru a fi orașul gazdă?

Singapore a fost aleasă pentru locația sa strategică, ecosistemul rezistent al serviciilor financiare și mediul om politic statornic. Orașul-stat este un miez pentru gestionarea averii în Asia de Sud-Est și oferă un mijloc binevenit pentru discuții catre gestionarea bogăției, investițiilor și family office. De intocmai, este solemnel de menționat că vreo 60% din toate firmele listate la Stipendiu din Singapore sunt afaceri conduse de o semintenie.

Ce interese și subiecte au în mijlociu birourile de semintenie?

Birourile de semintenie se concentrează în mod obișnuit pe conservarea averii, planificarea imobiliară, investiții strategice, binefacere și transferul de avutie între generații. De intocmai, sunt din ce în ce mai interesați de investițiile durabile și de izbire, pentru și de inovațiile tehnologice fiecare le pot îmbunătăți operațiunile și rezultatele investițiilor. Este tare solemnel ca OP și factorii lor de nesovaire la treapta C să aibă un spațiu cert pentru a a se intretine aceste subiecte și pentru a obține perspective neprețuite de la deopotriva la deopotriva.

Tobias Prestel
Tobias Prestel asezator Prestel & Partner

Spuneți-ne mai multe catre rentabilitatea geros cu investiții cu izbire trainic, gestionar și moral.

Investițiile cu izbire trainic, gestionar și moral aliniază randamentul banesc cu rezultatele sociale și de mijloc pozitive. Acestea permit birourilor de semintenie să contribuie la provocările globale, cum ar fi schimbările climatice, inegalitatea socială și asistența medicală, obținând în același rastimp profituri competitive. Această abordare reflectă o schimbatura către strategii de investiții bazate pe sens. De-a lungul anilor, am văzut nenumărate UHNWI aliniindu-și obiectivele de investiții cu cele ale Obiectivelor de Curs Durabilă ale Națiunilor Unite.

Ce caută birourile de semintenie în spațiul „nouar zoroboc și tehnologie”?

În spațiul „nouar zoroboc și tehnologie”, family office-urile caută oportunități fiecare oferă un potențial de creștere spunator prin inovatie și perturbatie. Ei sunt interesați de tehnologiile emergente, progresele biotehnologice și startup-urile fiecare amintire să redefinească industriile și să contribuie la un viitorie trainic. Multe firme de sermaia de rizie asociate cu Family Office-uri majore au o abordare bazată pe tehnologie și analizează sute de start-up-uri în oricare an.

Crezi că familiile au responsabilitatea de a fabrica cevasilea mai departe cu averea lor?

Da, cred cu tărie că familiile au responsabilitatea de a-și a fructifica averea în moduri semnificative. Decinde de conservarea și creșterea bogăției, există o oportunitate de a a poseda un izbire eficace spre societății și de a a vari într-un mod fiecare să reflecte valorile acestora și să contribuie la binele mai geros.

Cum se adaptează birourile de semintenie din Asia la echilibrul schimbător al puterii geopolitice?

Birourile de semintenie din Asia se adaptează diversificându-și investițiile geografic și în diferite clase de active. De intocmai, devin din ce în ce mai implicați în discuțiile globale privind gestionarea averii, sustenabilitate și riscurile geopolitice, asigurându-se că strategiile lor sunt rezistente și aliniate cu dinamica globală în schimbatura. Adaptabilitatea este crucială, iar birourile de semintenie sunt avantajate, deoarece sunt capabile să schimbe strategiile departe mai accelerat decât multe alte realități.

Fiecare crezi că va fi cel mai geros obiect pentru cei fiecare participă la forumul din Singapore?

Cea mai geros invatamant va fi posibil importanța adaptabilității, previziunii, administrației responsabile în gestionarea averii familiei și naiba incetinel prezentă de a imbina conservarea bogăției, moștenirea și inovația. Participanții vor a cunoaste catre cele mai recente tendințe, strategii și provocări din spațiul biroului de semintenie, permițându-le să navigheze în mod eficace în complexitățile peisajului banesc contemporan.

Pentru mai multe catre Prestel & Partner Singapore Office Family Forum, faceți terci aoace.

Pentru cele mai recente lecturi de afaceri și interviuri, faceți terci aoace.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe