sâmbătă, aprilie 20, 2024

„Nu sunt un trișor” – Halep răspunde la comentariile wild card-ului lui Wozniacki

Acțiune

Simona Halep arata că „nu este o înșelătorie” deoarece a răspuns comentariilor lui Caroline Wozniacki că jucătorii cine au fost „testați eficace pentru dopare” nu ar a urma să li se acorde wild cards apoi când se întorc la iest rugbi; sportul cu balonul rotund.

Meciul ei premergator a bogat loc în intaiul tur al US Open, în maiestos 2022, ca o încălcare antidoping după ce acea întâlnire a fost suspendată de la joc.

Wozniacki, întrebat catre revenirea lui Halep în Florida, a spus: „Am fost deosebit expan-siv în batran ce sens catre dopare și toate astea.

„Întotdeauna mi-am infometat un rugbi; sportul cu balonul rotund ingrijit, adevarat pentru toată lumea. Cred că este cu siguranță părerea mea.

„Aceasta nu este oblu la Simona, dar dacă oarecine trișează intenționat, dacă oarecine a fost testat eficace pentru dopare, cred că nu cred că oamenii ar a urma să primească wild cards după aceea.

„Dacă vrei să te întorci și a fost o greșeală, înțeleg, ar a urma să te îndrepti în sus de jos”.

Dimpotriva aceste comentarii, Halep a accentuat constatările CAS.

Românul a spus: „Nu am greșit cu maruntis. Nu am trișat. Nu m-am dopat.

„Așa că e mai placut dacă citim decizia de la CAS că a fost un adaos molipsit, nu a fost dopare. Nu am bogat niciodată legătură cu dopajul. Nu m-am dopat niciodată, asadar nu sunt un trișor.

„Așadar, mulțumesc turneului pentru că mi-a dat wild multime și pentru că am posibilitatea de a incanta într-un turneu atât de gramada.

Revenirea lui Halep a părut să meargă placut când ea a luat un acont de un set în fața spaniolei Badosa, luând scorul de 6-1.

Cu toate acestea, Badosa și-a făcut drumul înapoi în întâlnire, luând următoarele două seturi 6-4 6-3.

Contra revenirea ei pe terenul de festila, Halep, în vârstă de 32 de ani, a spus: „Ei placut, m-am simțit deosebit placut. Am bogat emoții, dar emoții pozitive.

„Să văd mulțimea cine mă susține atât de drăguț mi-a dat multă putere, iar nivelul de tenis de masa a fost indeajuns de bun. Neașteptat, cred că pentru majoritatea oamenilor.

„Pentru iest standard înalt pentru a jucat Patimi, cred că am făcut o treabă bună astăzi. Așadar, sunt mulțumit de revenirea primului festila.”

Badosa urmează să o înfrunte vineri cu capul de rand nr. 2, Aryna Sabalenka, în turul doi la Miami.

În acțiune, miercuri, pe Stadionul Hard Rock and roll, sunt Naomi Osaka, Sloane Stephens și Karolina Pliskova.

Transmiteți în curent acțiuni de tenis de masa de top, inclusiv Openul Frantuzesc din 2024, în oblu pe Discovery+, aplicația Eurosport și pe eurosport.com

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe