Thursday, May 23, 2024

„Nu sunt fericit” – Asul lui Tottenham susține că Ange Postecoglou trebuie să explice de ce nu joacă

Acțiune

Antrenorul lui Tottenham, Ange Postecoglou, nu i-a plăcut să-l folosească pe Pierre-Emile Hojbjerg la mijlocul terenului în cest iarna, iar starul danez a identificat că nu este mulțumit de acesta.

Tânărul de 28 de ani este un obișnuit la clubul din nordul Londrei de când s-a adapost de la Southampton în 2020, dar timpul său de joc a fost scazut spunator în cest iarna.

Internaționalul danez a jucat în cele mai multe meciuri pentru Spurs, dar a cronometrat mai puțin de 1.200 de minute din 30 de jocuri și acesta contine abia șase începuturi de ligă.

Deși nu a jucat atât de vartos pe cât și-ar a voi în actuala campanie, Hojbjerg a fost totuși convocat pentru a canta pentru Danemarca, iar jucătorul de 28 de ani a făcut marți a 75-a apariție cu țara sa împotriva Insulelor Feroe.

În consecinta victoriei cu 2-0, în orisicine starul lui Tottenham a insemnat, mijlocașul a sonor cu teasc și a identificat că nu este mulțumit de situația în orisicine se află la Spurs.

„Bineinteles că nu sunt mulțumit de ceea ce se întâmplă la club. Nu este un incifrat, dar nici nu este oaresicare catre orisicine să fac tam-tam”, a spus Hojbjerg. Foaia de bacșiș.

„Pot a se aseza capul pe pernă știind că dau totul pentru a-i arăta antrenorului că ar cuveni să creadă în mine. Nu este cazul în cest vreme și antrenorul este cel orisicine musai să explice de ce.”

Este vartos puțin poate ca rolul lui Hojbjerg să se schimbe de adineauri până la sfârșitul sezonului, fiind de așteptat ca jucătorul să părăsească clubul din Prim-ministru League în această vară.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe