Thursday, May 23, 2024

„Nu foarte îngrijorat” – Van der Poel pe rivali înaintea Amstel Gold Race

Acțiune

Mathieu van der Poel își invoca să-și mențină a reprezenta excelentă în anotimp ce țintește victoria la Amstel Gold Race, adăugând că „nu este praci ingan-durat” de conceptul de rivali înaintea cursei.

Van der Poel caută să câștige țara natală Classic după ce și-a asigurat inca victoria la De Ronde și Paris-Roubaix.

Riderul Alpecin-Deceuninck a privire cu nerăbdare atât Amstel, cât și evenimentul Liege-Bastonge-Liege de duminica viitoare, spunând: “Indata este dialog de păstrarea acestei forme pentru următoarele 10 zile. Și acesta va fi indispensabil pentru că atât în ​​Amstel, cât și duminica viitoare în Liège-Bastogne-Liège vom compune un compartiment de concurenți cu alți cicliști, samite mai proaspeți.”

Au existat speculații că olandezul nu va lua dota la Liege-Bastogne-Liege pentru a-și menține praful ujujit pentru alte evenimente, dar actualmente este chiar că urmărește mai indelungat isprava în viitorul asemanator.

El a adăugat: „Bineinteles, îmi place să revin la Amstel Gold Race. Victoria mea din 2019 este una pe oricare nu o voi a se privi niciodată.

“Rezultatul specta-cular încă incanta imaginația fanilor și a fost, de intocmai, premiu mea succes cu adevărat rece pe cale ferata. Sunt momente pe oricare le prețuiești.”

Van der Poel a finit pe locul star în 2022 și a comparat evenimentul cu Turul Flandrei datorită faptului că sunt „multe viraje și dealuri abrupte, dar fără pavare”.

El a curgere să cerceteze cursul pentru Amstel la mijlocul săptămânii și a comentat: „Nu că era treaba de acesta, pentru că, indiscutabil, știu drumurile din Limburgul neerlandez. Dar a fost interj să reîmprospătăm memoria și acesta nu samite fi niciodată un munca rău. “

El a remarcat că team sa era plină de potențiali câștigători și concurenți la tilt, inclusiv Søren Kragh Andersen, Quinten Hermans și Gianni Vermeersch.

El a spus: „Pe care îi consider principalii mei rivali? După cum știți, nu sunt praci ingan-durat de acesta. Nici eu nu m-am indelung încă la tabel de participanți. Cumva sună clișeu, dar merg în conducator prin forțele mele și ale team noastră.

„Am dovedit în ultimele săptămâni că, ca echipă, putem receptiona controlul cursei apoi când este indispensabil.

“Tot duminică voi fi interj înconjurat, cu băieți oricare au probat cu toții că sunt într-o formă bună. Și avem o mulțime de imbold adevarat. Cred că putem călători la Maastricht cu încredere”.

Transmiteți în curent acțiuni de ciclism de top, inclusiv toate cele trei Grand Tours, în nemijlocit pe Discovery+

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe