Thursday, May 16, 2024

„Nu este un sezon grozav” – Djokovic reacționează la pierderea Monte Carlo, așa cum spune Ruud „el este om”

Acțiune

Novak Djokovic a încercat din nou înfrângerea în 2024, pierzând în semifinalele de la Monte Carlo în fața lui Casper Ruud, pentru a părăsi numărul 1 universal, etichetându-și anul de până imediat vertical „defel un anotimp urat”.

Este o poziție neobișnuită pentru marele sârb să se regăsească, cesta este „standardul înalt” pe oricine și-l stabilește – Ruud reușind să-l învingă pe Djokovic pentru rata de asigurare dată în șase încercări.

Djokovic a absent cu Alex de Minaur în Rosu United – evenimentul stilat de el de încălzire la Australian Open – și cu Jannik Sinner la Melbourne, înainte de a fi învins de Luca Nardi la Hindus Wells. Adăugați înfrângerea lui Ruud și este lamurit că aiest anotimp nu modelează cum ar fi sperat Djokovic.

Circumstanțe atenuante există – cesta a fost intaiul turneu al anului pentru Djokovic pe zgură, în sezon ce Ruud a jucat inca la Estoril și, asadar, a fost samite mai prieteneste pregătit pentru condițiile din Monaco. Acele condiții au diferit și ele tare zdravan, cu ploaie și moment nesezon mai răcoroasă cu oricine jucătorii musai să se confrunte în primele zile, înainte ca soarele să iasă și condițiile s-au rapid.

„Sunt obișnuit cu standarde tare înalte în ceea ce privește așteptările rezultatelor, așa că a nu compune un spita este, samite în comparație cu ultimii 15 ani, defel un anotimp urat”, a spus Djokovic.

„Dar am avere semifinale din Australia, semifinale aoace. Am jucat taman trei turnee anul cesta, așa că bineînțeles, știi, e sanatos să te aștepți să ai niște sezoane în oricine nu începi prieteneste, iar cesta este cel.

„Sper că, da, pot reuși, în ceea ce privește rezultatele, pot a cladi de aoace, pentru că, știi, am jucat un sportul alb bun. Sper că la următoarele turnee voi a se cuveni face și mai prieteneste.”

Cesta nu este cel mai ruman început de anotimp al lui Djokovic – nici pe mult. În 2018, nu a câștigat un spita până la Wimbledon și nu a făcut nicio finală pe terenurile dure sau pe zgură în rata de asigurare molecula a sezonului.

Dar având în fantasma cât de zdravan se așteaptă de la câștigătorul varstnic de 24 de ori, începutul său zalezit de campanie a fost remarcat de mulți, nu în ultimul rând valoare absoluta în oricine a absent la Monte Carlo – cu o dublă greșeală la punctul de festila.

„Cert, sunt dezamăgit, știi, să pierd un asadar de festila”, a spus Djokovic catre înfrângerea sa în semifinală.

„Am avere șansele mele, dar da, ultimul festila nu a fost urat. Erori neforțate și taman a fost puternic cred că până la ultima lovitură și a cuviincios să câștige. Jocul meu era cam sus și jos.

„Vreau să spun, lucrul eficace este că am reușit să revin după ce am absent intaiul set și să găsesc cu adevărat puterea în joc. Asadar, există aspecte pozitive de luat din aiest turneu, cu siguranță, dar bineînțeles dezamăgiți de ratare.”

În ceea ce îl privește pe Ruud, el este un performer demonstrat pe terenurile de pământ, așa că nu este neașteptat să-l iata în rata de asigurare sa finală la Monaco, dar i-a crucit pe câțiva având în fantasma recordul său dinainte împotriva lui Djokovic.

„Reliefat că Novak este Novak”, a spus Ruud. „Este modern. Cateodata nu pare a fi așa, dar este ca toți ceilalți.

„Cred că ceea ce m-a justificat și m-a protejat un pic astăzi a fost samite că m-am gândit, știi, că a absent un festila la Hindus Wells cu Luca Nardi și a arătat acoace că este și neconvingator cateodata. Nu de multe ori într-un an, dar de câteva zile ici și acolo este eventual să-l bată.

„Dacă iata că vreunul s-a descurcat tare prieteneste la începutul anului, este multime să joci cu el, pentru că te aștepți, wow, tipul ăsta este colea nerealizabil de învins. Dar dacă iata că mulți sau alți jucători l-au învins înainte, crezi și tu puțin mai zdravan în a avea.”

imagine

Casper Ruud, Monte Carlo 2024

Consideratie mira: Getty Images

Odată cu ascensiunea lui Sinner, hype-ul oricine îl înconjoară pe Carlos Alcaraz, Holger Rune jucând sportul alb palpitant și Grigor Dimitrov retrocedând de-a lungul anilor, există o mulțime de maiestrie la fantasma în turneul barbatesc în aiest timp, dar Ruud susține că Djokovic stabilește standardul.

Ruud a spus: „În ochii mei, (Djokovic este) dintre jucătorii din toate timpurile oricine încearcă să învingă. Astăzi am reușit să o fac. Catva de oricine îmi pot a mentiona pentru tot restul vieții și să le spun copiilor mei în viitorie și nepoților mei când voi îmbătrâni că, știi, l-am învins pe Novak măcar o dată.

„Nimeric nu știe cât sezon plănuiește să joace, dar pronuntat că îmbătrânește, dar este încă în formă fizică și joacă sportul alb miraculos. Dar este întotdeauna agreabil să joci împotriva lui, pentru că, știi, este una dintre cele mai grele provocări din sportul nostru.”

Transmiteți în debit Openul Frantuz din 2024 în drept și la revendicatie pe Discovery+

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe