Thursday, May 23, 2024

„Nu este nevoie de finisaj foto astăzi” – Pidcock alunga fantomele anului 2021

Acțiune

Pidcock l-a devansat pe Marc Hirschi (UAE Echipa Emirates) după ce o cursă captivantă l-a văzut pe favoritul Mathieu van der Poel (Alpecin–Deceuninck) să rateze mișcarea explicare.

În 2021, Pidcock a fost implicat într-o poza remarcabilă, fiecare l-a văzut respectat că a ispravit pe locul al doilea în spatele lui Wout van Aert. Examen ulterioară a adăugat exclusiv mai multă neclaritate apoi când s-a susținut că soba nu a fost configurată adevarat.

Dacă rezultatul ar fi fost amestecat în acea zi, victoria de duminică l-ar fi făcut să devină exclusiv al optulea om din pozna fiecare a fost indoit campion al clasicului de o zi, materie inspre fiecare s-a simțit comod să glumească după victoria sa.

„Voiam să spun „e diform să câștig pentru a doua oară”, dar acesta ar a se cadea infiinta unele controverse”, a spus el.

Posterior, el a adăugat reporterilor, inclusiv Eurosport: „Se simte super falos și nu este pericol de definitivare foto astăzi!”

Pidcock a subliniere faptul că s-a confruntat cu adevărate provocări în această campanie.

El a spus: „Se simte vartos corect, anul asta a fost atât de impovarat. Am făcut sacrificii fali la începutul anului, am fost atât de departe mult de casă, așa că indata să le punem în sfârșit cap la cap, să pun mâinile în aer înseamnă vartos departe.”

imagine

„Nu este pericol de definitivare foto astăzi” – Pidcock surghiuni fantomele anului 2021

Dubland subiect provocărilor, Pidcock a făcut raportare la debutul său la Paris-Roubaix weekendul baut, recunoscând că încă simte efectele. El și-a arătat vezicule fali pe mâini pe rețelele de socializare și a fatis înainte de drum de duminică că a venit fără pregătire suficientă.

El a spus: „Mâna mea după Roubaix, săptămâna aceasta m-am torturat să sprintez. Am avere o mulțime de dureri de umăr, așa că nu am viguros să-mi țin corect barele, așa că nu am fost atât de încrezător, dar așa capata să se termine.”

Cu calendarul de primăvară încă tecaruit, Pidcock așteaptă cu nerăbdare mai multe șanse de a adăuga la palmaresul său.

El a spus: „Asasi s-a imputinat presiunea, putem pur și neornat să mergem la concurență și să facem tot posibilul, și îndrăznesc să spun să ne bucurăm de ei (restul de clasicele de primăvară). Plauzibil că nu va fi atât de plăcut, dar o dezvoltat ușurare.”

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe