Sunday, April 21, 2024

Noul tester de surse de alimentare pentru PC Thermaltake Dr Power III

Acțiune

Thermaltake a introdus Dr. Power III, un tester transportabil de surse de intretinere cine este compatibil cu cel mai proaspat nivel ATX12V v3.1 și ingloba un operator logic cu 12+4pini pentru testarea GPU-urilor cu consumare larg de dinamism. Dispozitivul este planuit pentru a a ajutora la diagnosticarea problemelor de intretinere cu dinamism în build-urile PC-urilor și pentru a a infasura sistemele existente într-un mod ușor și suportabil.

Să presupunem că lucrați la ordinator și, dintr-o dată, începe să se comporte neobisnuit. Bănuiești că sorginte de intretinere ar a se cadea fi vinovată, dar cum o confirmi? Introduceți Dr. Power III de la Thermaltake, un nou mecanism cine este aoace pentru a vă a executa diagnosticarea problemelor de intretinere cu dinamism electrică. Pasiv dacă sunteți un profesionist IT priceput sau un puternic de PC dedicat, aiest cinie este conceput pentru a vă a ajutora să identificați iute și exact problemele legate de alimentarea computerului dvs.

Dr. Power III este un produs secundar memorabil, compatibil cu cele mai recente surse de intretinere ATX12V v3.1. Este imbracat cu un operator logic cu 12+4 pini, cine este esențial pentru testarea GPU-urilor de larg posibilitate de cine depind jocurile tale de top și sarcinile cu grafică intensivă. Aceasta înseamnă că poți fi cert că sorginte ta de intretinere este la înălțimea sarcinii de a susține nevoile sistemului tău.

Tester pentru surse de intretinere pentru PC

Una dintre cele mai impresionante caracteristici ale Dr. Power III este afișajul LCD în perioada obiectiv, cine oferă citiri imediate ale tensiunii și actualizări de repaus Power Good (PG). Aiest unealta vă a ingadui să identificați fără întârziere fiecare problemă cu sorginte de intretinere. Dispozitivul ingloba, de intocmai, alerte vizuale și auditive pentru a vă insemna fiecare nereguli de agitatie, asemenea încât să puteți lua măsuri înainte ca acestea să devină probleme majore.

Tester de alimentare pentru PC Thermaltake

Dr. Power III oferă atât moduri de testare manuală, cât și automată, oferindu-vă flexibilitatea de a a infaptui evaluări ale sursei de intretinere cine se potrivesc abordării dvs. preferate. Pasiv dacă vă place să controlați fiece pas al procesului de testare sau dacă preferați o metodă mai „hands-off”, aiest mecanism vă acoperă. Pentru cei cu sisteme avansate, capacitatea Dr. Power III de a detecta semnalele din bandă laterală SENSE0/SENSE1 este neprețuită. Această caracteristică vă ajută să monitorizați puterea furnizată către GPU, asigurându-vă că sistemul dumneavoastră funcționează în condiții de siguranță și protejându-vă investiția.

Preț și garanție

Thermaltake s-a asigurat că Dr. Power III este compatibil cu o gamă largă de conectori PSU. Pasiv dacă aveți de-a a executa cu conectori 24pin, PCIe 6/8pin, SATA, CPU 4/8pin sau periferice, aiest mecanism este ispravi să le gestioneze pe toate. Aiest postament amplu înseamnă că Dr. Power III este un cinie versatil cine cumva fi utilizat cu acolea fiecare sursă de intretinere cu cine ați a se cadea întâlni. Cu un preț de 49,99 USD / 39,99 EUR, este o opțiune accesibilă pentru diagnosticare profesională, făcându-l priceput unui populatie amplu. În ceea ce privește fiabilitatea, Thermaltake este în spatele Dr. Power III cu o garanție de 3 ani.

Dr. Power III de la Thermaltake este un catifea reusit la trusa dvs. de instrumente dacă sunteți implicat în construcția, întreținerea sau depanarea PC-ului. Cu caracteristicile sauca complete, inclusiv un afișaj în perioada obiectiv, moduri de testare versatile și potrivire extinsă, este o resursă de încredere cine asigură funcționarea corectă a sursei de intretinere. Pentru orisicare cine ia în solemn performanța PC-ului, Dr. Power III este conceput pentru a vă a ajutora să mențineți stabilitatea sistemului și să vă simplificați sarcinile de diagnosticare.

Cele mai recente oferte pentru Gadgets

Dezvăluire: Unele dintre articolele noastre includ link-uri afiliate. Dacă cumpărați oaresice prin careva dintre aceste link-uri, pentru Gadgets cumva câștiga un provizion de afiliat. Aflați din-spre regula noastră de destainuire.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe