Sunday, April 21, 2024

Noul Midjourney 6 Turbo acum disponibil pentru artiștii AI

Acțiune

Aseară Midjourney 6 Turbo a fost lansat împărțirea creșterilor de viteză pentru utilizatori în cel mai cald generator de artă AI. Midjourney 6 este o îmbunătățire uriașă față de versiunea anterioară 5 a generatorului de artă AI, iar dota de crestere Midjourney lucrează în atentie la câteva funcții noi pentru prispa sa de generator de artă AI, cu actualizări așteptate în săptămânile următoare.

Cum se utilizează Midjourney 6 Turbo

 • Lucrările în valoare absoluta Midjourney 6 Turbo sunt de 3,5 ori mai rapide, cu un hrana de două ori mai larg (~10 secunde față de ~35 de secunde)
 • Acestea rulează pe cele mai rapide mașini GPU posibile (de aceea sunt atât mai rapide / mai scumpe)
 • Este ingrozitor pentru grupuri, evenimente publice, ori de câte ori vă grăbiți sau aveți „pericol de viteză”
 • Tip /turbo si toate ale tale /vedenie locurile de muncă vor a se duce de 3,5 ori mai deodata (la un hrana GPU de 2 ori rapid-minut)
 • Valoare absoluta Turbo acceptă în atentie obișnuit /vedenie vary și remix locuri de muncă (dar nu sref încă)
 • Fiecare lucrări neacceptate ca lucrări turbo rulează ca lucrări normale (la costuri normale)

Noi caracteristici Midjourney 6 în albie de crestere:

Principalele îmbunătățiri și probleme abordate includ:

 • Implementarea funcțiilor sociale pe site, cu o actualizare semnificativă anticipată în pregiur două săptămâni.
 • Introducerea unui „mod turbo” fiecine vesti a fi de trei ori mai curand, deși la un hrana mai larg.
 • Dezvoltarea unei caracteristici „a expune”, deși au fost întâlnite probleme de introducere.
 • Îmbunătățirile de viteză ale versiunii implicite 6 sunt planificate pentru venitor.
 • O caracteristică de referință la semn grafic este în albie de desfășurare, permițând utilizatorilor să se concentreze catre diferitelor aspecte ale unui erou, cum ar fi părul și îmbrăcămintea sau conj fața, dar inițial limitată la un erou la un vreme dat.
 • Urmează actualizările referințelor de scris, inclusiv un randomizare de scris și un halat de cercetare a stilurilor.
 • Eforturile de imbunatatire a serverului sunt în desfășurare pentru a a trata problemele recente și timpii infumura de așteptare, cu scopul de a a scadea timpii de așteptare în „valoare absoluta de recursie” odată ce modificările de infrastructură sunt finalizate.
 • Un exceptie de secu fiecine a implicat un agresiune catre site-ului de către o anturaj de tehnologie rivală, Stability AI, a dus la o întrerupere a bazei de date și la decizia de a a opri toți angajații Stability AI de la slujba.
 • Formarea continuă a modelelor terminal din versiunea 7 și dezvoltarea interfețelor de desen, deși consistența culorilor eventual fi amânată până la finalizarea explorării stilului.

Să aruncăm o infatisare mai profundă în ceea ce ne putem aștepta de la orisicare, începând cu aspectul expansiv. În conj câteva săptămâni, veți a remarca o primenire semnificativă în valoare absoluta în fiecine vă puteți conecta cu ceilalți pe Midjourney. Rampa a se baga funcții sociale fiecine vă vor realiza interacțiunile mai dinamice. Aceasta înseamnă că veți a se cadea să construiți o etnie mai puternică și să vă împărtășiți experiențele în moduri fiecine nu erau posibile înainte.

Actualmente, dacă graba este ceea ce cauți, ești cu un răsfăț. Midjourney lansează un „mod turbo” fiecine este setat să mărească eficace graba de procesare. Imaginează-ți că faci lucrurile de trei ori mai deodata decât înainte! Rețineți, totuși, că această viteză suplimentară vine cu un preț.

Creșterea performanței desenului

Pentru cei dintre voi cărora le place să spună povești sau să creeze conținut, următoarea funcție „a expune” va devia jocul. Este conceput pentru a vă astepta să creați descrieri detaliate ale personajelor, adăugând profunditate și bogăție narațiunilor dvs. Deși au existat unele probleme în pregătirea acestei funcții, odată ce va fi pusă în funcțiune, va destupa noi căi pentru creativitate. Curat dacă nu optați pentru „valoare absoluta turbo”, veți a profita în prelungire de îmbunătățiri ale vitezei. Versiunea banal 6 a lui Midjourney este ajustată pentru a se a adeveri că toată lumea se bucură de o experiență receptivă și fără întreruperi.

Design de caractere

Designul personajelor primește și el un imbold. O nouă funcție vă va astepta să vă concentrați pe trăsături specifice, cum ar fi coafuri sau îmbrăcăminte, pentru personajele dvs. Inițial, cest lucrare va fi redus la un erou la un vreme dat, dar este un larg pas înainte în individualizare. Pentru cei cărora le place să experimenteze cu stiluri, Midjourney are oareceva pregătit și pentru vedea. Un randomizare de scris și un halat de cercetare a stilului sunt pe cursa, oferindu-vă libertatea de a vă face cu o estetică diferită și de a găsi aspectul interj pentru proiectele dvs.

Optimizări și secu pentru server

În culise, dota Midjourney lucrează din incarcat la optimizarea serverului. Aceștia abordează timpii de așteptare, în anumit pentru „valoare absoluta de recursie”, pentru a se a adeveri că experiența ta este cât mai fluidă potential. Aceasta implică modernizarea infrastructurii pentru a realiza față cerințelor unei baze de utilizatori în creștere. Securitatea este o activitate de top pentru Midjourney, mai select după o încălcare recentă a unui candidat, Stability AI. Rampa a răspuns interzicând toți angajații Stability AI pentru a vă a favoriza datele și a menține integritatea serviciului.

Mijlocul drumului 7

Privind catre venitor, dota Midjourney pregătește noi modele terminal și interfețe de desen, fiecine vă vor îmbunătăți și mai greu capacitățile creative, cel mai poate în Midjourney 7. De asemanator, vă ascultă feedbackul, ceea ce înseamnă că unele actualizări, cum ar fi îmbunătățirea consistenței culorilor, ar a se cadea fi amânat în favoarea unor îmbunătățiri mai urgente. Midjourney are în vizibilitate modalități de inglobare cu alți chatbot și se gândește să publice o revistă anuală. Această publicație va a izvodi toate actualizările din anul, oferindu-vă o vedenie de colectiv detaliată a evoluției platformei și o referință utilă la fiecine să priviți înapoi.

Așadar, pregătește-te pentru un Midjourney fiecine este mai conectat, mai curand și mai inventiv decât oricând. Aceste actualizări sunt concepute ținând testea de nevoile dvs., asigurându-vă că experiența dvs. pe platformă continuă să crească și să se îmbunătățească. Fii iscoditor la aceste schimbări, deoarece cu siguranță vor realiza călătoria ta digitală și mai plăcută.

Cele mai recente oferte supra Gadgets

Dezvăluire: Unele dintre articolele noastre includ link-uri afiliate. Dacă cumpărați oareceva prin oarecine dintre aceste link-uri, supra Gadgets eventual câștiga un provizion de afiliat. Aflați catre diplomatie noastră de deconspirare.

(eticheteToTranslate)Știri de tehnologie

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe