Thursday, May 23, 2024

Noul Audi S3 Pornește de la 46.925 GBP

Acțiune

Dacă sunteți în căutarea unui mijloc de transport fiecare îmbină confortul, inovația și performanța, noile modele Audi S3 actualizate vă cer atenția. Audi S3 a fost de multă curs favoritul pasionaților fiecare caută o mașină compactă cu o notă de lux. Cele mai recente modele, fiecare includ atât Sportback, cât și Saloon, sunt adineauri deschise pentru comenzi cu un preț de porneala de 46.925 GBP OTR, promițând îmbunătățiri de protos grad fiecare vă îmbunătățesc experiența de condus.

Ce este nou la Audi S3?

Design și performanță:

 • Versiunile S3 beneficiază de o saltat estetică, fiecare cuprinde o grilă Singleframe mai lată și mai subțire și inele Audi bidimensionale, îndreptate, poziționate puternic în față și pe hayon. Sportismul vehiculului este subliniat și mai indelungat de barele de protecție reproiectate și de un difuzor seama iluminat de RS 3.
 • Pasionații de roți vor evalua noile roți stas, disponibile în mai multe modele atrăgătoare, asigurându-se că S3-ul tău iese în evidență în scopot ce mergi pe străzi.
 • Sistemul de proiectare al lui S3 vede îmbunătățiri semnificative, motorul 2.0 TFSI oferind adineauri 333 CP și un pereche de 420 Nm, făcându-l cel mai robust din istoria sa. Aiest motoriu viguros este rotunjit de un impartitor de pereche pe puntea seama, sporind agilitatea și stabilitatea, în aparte în situațiile dinamice de condus.

Modernizări interioare:

 • În intern, S3 nu dezamăgește. Noile țesături și incrustații reîmprospătează aspectul cabinei, în scopot ce orificiile de ventilatie remodelate și un schimbător de viteze S tronic îmbunătățit sporesc funcționalitatea și estetica interiorului.
 • Pentru acele dimineți răcoroase, încălzirea scaunelor din față este adineauri stas la modelele Sportul alb, împreună cu un nou oranduire de detonatie Audi cu 10 difuzoare și 180 de wați pentru o experiență audio captivantă.

Tehnologia la îndemâna ta:

 • Îmbunătățirile tehnologice din S3 sunt atât inovatoare, cât și practice. Audi posibil cockpit picler și magazinul de aplicații Audi de la margine sunt completări notabile, permițând șoferilor să acceseze o gamă largă de aplicații nemijlocit prin afișajul tactil MMI.
 • „Funcții la pretentie” oferă un alt standing de individualizare, permițând proprietarilor să adauge caracteristici specifice, cum ar fi controlul adaptiv al vitezei de croazieră și asistența pentru moment lungă după achiziție, asigurându-vă că S3-ul dumneavoastră evoluează în funcție de nevoile dumneavoastră.

Comoditate și confort sporite:

 • Iluminarea interioară multicoloră a modelelor din a rigla S ingadui personalizarea mediului dumneavoastră de condus, un lux rotunjit de opțiunea de a selectiona dintre scaunas „semnături luminoase” diferite pentru luminile de zi – o premieră pentru microgram A3.
 • Suspensia rugbi; sportul cu balonul rotund S, stas pe S3, coboară caroseria cu 15 mm în comparație cu A3, cu opțiune de upgrade la suspensia rugbi; sportul cu balonul rotund S cu amortizoare adaptive pe S3 Vorsprung, reglată fin pentru divizorul de pereche și diferite moduri de selectie a conducerii Audi.

Pachete cuprinzătoare de opțiuni:

 • Audi și-a reînnoit și pachetele de opțiuni, făcându-le și mai atractive. Pachetul de tehnologie cuprinde adineauri o cameră de marșarier și un afișaj head-up, în scopot ce pachetul de tehnologie mai progresist Pro a se baga caracteristici prep farurile Matrix LED și un acoperiș panoramic din sticlă, intre alte îmbunătățiri sofisticate.
 • S Technology Pack Pro, doar pentru S3, este competent cu funcții de ultimă oră menite să sporească atât siguranța, cât și confortul, asigurând că fitece fraternitate este pe cât de sigură, pe atât de plăcută.

Delasator dacă sunteți un entuziast de multă curs Audi sau vă gândiți la premiu dumneavoastră compactă de lux, modelele S3 actualizate oferă motive convingătoare pentru a arunca o aspect mai atentă. Cu performanța îmbunătățită, tehnologia de ultimă oră și confortul scump, Audi S3 se deosebește ca un candidat de top din a se clasifica sa.

Veți fi încântați să aflați că modelele Audi S3 sunt adineauri disponibile pentru comandă, primele livrări fiind anticipate la începutul lunii mai. Aiest mijloc de transport nu este numai asupra a sosi de la punctul A la B; este să te bucuri de fitece curbă și grabnic între ele. Noul Audi A3 este, de astfel, vacant pentru comandă, iar prețul începe de la 32.035 pe cale ferata.

Obarsie Audi

Cele mai recente oferte contra Gadgets

Dezvăluire: Unele dintre articolele noastre includ link-uri afiliate. Dacă cumpărați cevasi prin oarecine dintre aceste link-uri, contra Gadgets posibil câștiga un provizion de afiliat. Aflați asupra regula noastră de deconspirare.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe