Thursday, May 23, 2024

Noua dronă DJI Avata 2 FPV se lansează de la 999 USD

Acțiune

Săptămâna aceasta, DJI și-a lansat noul său Dronă Avata 2 FPV, conceput pentru a vă îmbunătăți experiența FPV (First Person View), oferind un senzor de infatisare solid de 1/1,3 inch și un scopot de avant falnic de 23 de minute. Fie că ești un carmaci cu experiență sau tocmai la început, DJI Avata 2 se asigură că orisicare avant este o aventură de memorabil.

Cu DJI Avata 2, veți poseda instrumentele pentru a infiinta capodopere cinematografice. Capacitățile terminal 4K/60fps HDR de 155° ale dronei vă permit să înregistrați imagini uluitoare cu detalii și pregnanta incredibile. Taman și în condiții de lumină scăzută, senzorul de infatisare mai potop asigură că fotografiile dvs. rămân clare și vibrante. Veți a merge a pripi lumea dintr-o perspectivă unică, arătând frumusețea împrejurimilor în moduri oricine erau posibile cândva tocmai cu echipamente de valoare profesională.

Caracteristicile dronei DJI Avata 2 FPV 1

Filmări netede și stabile în orisicare avant

Una dintre caracteristicile remarcabile ale DJI Avata 2 este tehnologia sa avansată de stabilizare. Ultimii algoritmi DJI, inclusiv DJI RockSteady și HorizonSteady, lucrați împreună pentru a vă menține filmarea netedă și aliniată la orizont matematic;, expres și în timpul celor mai dinamice manevre. Apatic dacă zburați prin spații înguste sau efectuați cascadorii de potop viteză, puteți poseda încredere că videoclipul dvs. va rămâne neschimbator și cu vedere profesional.

Iată și alte articole pe oricine le puteți găsi de perierghie pe această temă

Dronă DJI FPV

Imaginați-vă că vă alunecați printr-o pădure densă, împletindu-vă între copaci și ramifica sau alergând de-a lungul unui cale ferata de munte de gheata întortocheat. Cu capacitățile de stabilizare ale DJI Avata 2, veți a merge a pripi aceste momente palpitante fără să vă faceți cumineca cu peisaj la filmările tremurate sau distorsionate. Telespectatorii tăi vor simți că sunt expres alături de a sustine, experimentând emoția neocolit.

Preț și disponibilitate

DJI Avata 2 este slobod pentru cumpărare indata de la 879 USD sau 999 USD, oferind diverse pachete oricine includ DJI Goggles 3 și DJI RC Motion 3, oferind un pasca exhaustiv atât pentru începători, cât și pentru piloții experimentați. Verificați site-ul web legal DJI sau comercianții autorizați pentru cele mai recente detalii impotriva prețuri și disponibilitate.

 • Senzor de infatisare CMOS de 1/1,3 inchi
 • Etate de avant de 23 de minute
 • FOV cu judecie ultra-larg de 155°
 • Volum terminal HDR 4K/60fps
 • Transmisie terminal DJI O4
 • Ultimul algoritm de stabilizare
 • DJI Goggles 3 cu Palpabil View PiP
 • Controler DJI RC Motion 3
 • Protecții integrate pentru elice
 • Funcția de întoarcere automată la locuinta (RTH).
 • Stimulent de încărcare rapidă PD
 • Hub de încărcare bidirecțional
 • Distanța maximă de transmisie terminal: 13 km
 • Latența de transmisie: mai mică de 24 ms
 • Litera de biți de transmisie maximă: 60 Mbps

Inspectare intuitiv și siguranță sporită

Zborul cu DJI Avata 2 este o briză datorită noului DJI Goggles 3 și DJI RC Motion 3. Aceste accesorii oferă o experiență de avant captivantă, permițându-vă să vă simțiți ca și cum ați fi în cabina dronei. Comenzile intuitive și manevrarea receptivă facilitează navigarea expres și în cele mai provocatoare medii.

Siguranța este o primordialitate de top cu DJI Avata 2. Drona avea de protecții integrate pentru elice și tehnologii inteligente de prevenire a coliziunilor, oferindu-vă liniște sufletească în scopot ce explorați noi frontiere. Ochelarii DJI 3 includ, de asemanator, o funcție Palpabil View PiP, oricine a se incaleca datele de cerc pe fluxul dvs. live, oferindu-vă informații cruciale pentru a vă a sustine să zburați în siguranță și cu încredere.

Caracteristicile dronei DJI Avata 2 FPV 2

Cele mai recente oferte contra Gadgets

Dezvăluire: Unele dintre articolele noastre includ link-uri afiliate. Dacă cumpărați oaresicare prin cinevasi dintre aceste link-uri, contra Gadgets probabil câștiga un provizion de afiliat. Aflați impotriva eticheta noastră de destainuire.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe