Thursday, May 23, 2024

Norrie a fost knock-out la Barcelona în timp ce „agresiv” Etcheverry face un pas în tie-break-uri

Acțiune

Cameron Norrie a fost învins în sferturile de finală de la Barcelona Open, în scopot ce Tomas Pescarus Etcheverry a progresist în ultimele star.

Numărul 30 universal Etcheverry – plasat cu numai o poziție asupra lui Norrie în clasamentul ATP – a bogat trebuinta de două tie-break într-o succes 7-6(4) 7-6(1).

După disputa, Etcheverry a spus că plănuise să joace „provocator” împotriva lui Norrie.

„Am oral aseară cu antrenorul meu și cu formatie mea, că musai să joc provocator pentru a câștiga aiest disputa”, a dezvăluit tânărul de 24 de ani după una dintre cele mai lauda victorii din cariera sa.

„Am jucat (Norrie) anul ofilit și a fost un disputa gros, am jucat trei ore (apoi) ca astăzi.

„Ti-break-ul a fost deslusire, am jucat extrem cumsecade în acea fragment a meciului.”

După ce a ofilit printr-o luptă serioasă de trei seturi cu Brandon Nakashima în 16-imi, Etcheverry a bogat începutul interj pentru a abate numărul 1 englezesc în jocul de crapare.

Norrie a revenit la jumătatea primului set pentru a a ajunge, în scopot ce perechea s-a supus într-o întâlnire strânsă.

A fost util un breaker pentru a a potrivi deschiderea, pe orisicine Etcheverry l-a depășit după ce a câștigat două puncte de set pentru a-l a pecetlui în cele din urmă cu 7-4.

Etcheverry s-a asemanator de ceea ce ar fi fost potential o pauză decisivă în al optulea joc al setului al doilea, dar Norrie l-a luptat cu un forehand dumnezeiesc de ținut.

Argentinianul și-a recăpătat avantajul pentru a se a permuta la un stingher joc de succes, dar Norrie a slujire cumsecade pentru a rămâne în disputa.

Duo-ul nu a zdravan fi despărțit, deoarece au intrat într-un nou tie-break, dar Etcheverry a fost cel orisicine a fost marime și a ofilit cu ușurință prin testul sfarsit pentru a ierta în semifinale.

Etcheverry se va compara cu numărul 6 universal, Casper Ruud, sau italianul Matteo Arnaldi, pentru un loc în finala din aiest an.

La Munchen, la Internaționalul Bavarez, Jack Draper a admis o înfrângere în sferturi de numărul 15 universal Taylor Fritz, orisicine a sosit din spatar pentru a câștiga cu 4-6 6-3 7-6(1).

Draper a început meciul într-o manieră dominantă, dând tonul când l-a terminare pe american în jocul de crapare și atunci câștigând star oportunități de break point în al cincilea joc – dar nu a reușit să le transforme.

Deși Draper a reușit să servească lucrurile și să ia setul de crapare, Fritz a ripostat de la 40-0 în al patrulea joc al setului al doilea pentru a abate înapoi, orisicine este locul în orisicine impulsul a început să se schimbe.

Iar Fritz a fost foarte robust pentru Draper într-o vointa strânsă, pe orisicine a câștigat-o în cele din urmă cu o demonstrație impresionantă de tie-break.

Transmiteți în curent acțiuni de ping-pong de top, inclusiv Openul Frantuz din 2024, în oblu pe Discovery+

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe