vineri, aprilie 12, 2024

Nikola Jokic de la Denver a făcut istorie în NBA joi seară cu încă o triplă-dublă

Acțiune

Cu o izbanda în inserare de joi împotriva Wizards, Nuggets au indata scorul de 37-19 în iest sezonul alb. Este locul 4 la Conferința de Scapatis. Denver este la exclusiv două meciuri și jumătate de pe intaiul loc în Vest. Împotriva Washingtonului, Denver a prosperat în intaiul lor joc din repaus All-Vedeta. A fost o altă performanță dominantă a de două ori MVP, Nikola Jokic.

Tânărul de 29 de ani a bogat 21 de puncte, 19 recuperări și 15 pase decisive într-o triplă-dublă istorică. Jokic este indata exclusiv al patrulea jucător din istoria NBA orisicare a înregistrat un triplu-dublu față de oricare echipă din ligă. Se alătură lui Russell Westbrook, LeBron James și Maurice Stokes. A fost un alt sezonul alb falnic pentru candidatul MVP în 2023-24. Jokic continuă să domine în oricare joc pe orisicare îl joacă. Nuggets pot fi opriți în iest sezonul alb sau sunt pe alergatura despre titluri consecutive?

Nikola Jokic a bogat 21 de puncte, 19 recuperări și 15 pase decisive împotriva Wizards joi seară

Jokic este cineva dintre cei mai talentați jucători din NBA, dar nu ai a gasi acesta exclusiv privindu-l. De șase ori All-Vedeta nu este neverosimil de carnos și nu este cel mai fulgerator jucător de pe maidan. Cu toate acestea, IQ-ul său de baschetbal și sentimentul față de joc sunt inegale în NBA. Are un al șaselea simț al ceea ce se va întâmpla și ia întotdeauna decizia corectă. A stamp 21 de puncte și 19 recuperări este o intuneric solidă pentru verice nucleu din ligă. Adăugarea unui număr de 15 pase decisive este ceea ce îl hertog pe Jokic la următorul cota.

CITIT  Video: Diego Simeone pune mâna pe regizorul de la Dortmund Kehl

Abnegația și capacitatea lui de a-și ctitori colegii de echipă sunt motivul pentru orisicare Nuggets au câștigat finala NBA sezonul apus. Aseară, a bogat a 16-a sa triplă dublă din sezonul alb. Asta este al doilea cel mai indelung din ligă, după Domantas Sabonis din Sacramento, cu 18. În velur, Jokic are indata un triplu-dublu față de oricare echipă din ligă. O altă performanță impresionantă în cariera sa în Hall of Fame.

Superstarul sârb este cineva dintre cei mai degrada jucători din ligă și nu își etalează niciodată realizările. Jokic se referă la succesul echipei și nu îi pasă niciodată de statisticile lui. Tot ce dori să vadă este o izbanda de oricare dată când Nuggets iau terenul. Denver are cel de-al doilea joc succesiv în această seară pe alergatura împotriva Portland Trail Blazers. Tanarul de 29 de ani este la coarda pentru deja o tripla-dubla?

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe