vineri, aprilie 12, 2024

Nikki Haley își va suspenda campania, nu îl va susține imediat pe Trump, spune sursa

Acțiune

Candidatul GOP la președinție, Nikki Haley, oricare a promis că își va a prelungi campania în minune faptului că a razletit colea fitece publica la primarul de nominalizare a republicanilor din aiest an, va anunța miercuri dimineață că intenționează să-și suspende campania, mijlociu unei surse familiare cu planurile ei, oricare a smintit anonimatul pentru discutați decizia lui Haley.

Cu toate acestea, fostul legat al lui Trump al Națiunilor Unite nu are planuri imediate să-l susțină pe fostul președinte, a spus sorginte, și îl va îndemna să caute sprijinul republicanilor și ale alegătorilor independenți oricare s-au dosnic de el.

Anunțul lui Haley este de așteptat să vină miercuri dimineață, la câteva ore după ce a razletit colea fitece publica în Super Marți, inclusiv California, o evoluție raportată pentru panglica dată de Wall Street Journal.

Fostul conducator al Carolinei de Sud a fost spectacol oblu ultimul centru împotriva fostului președinte de către republicanii anti-Trump.

CITIT  Bugetul de 40,6 miliarde de dolari al parlamentarilor din Colorado limitează creșterile de școlarizare, inclusiv bani pentru prevenirea furtului de mașini

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe