Thursday, May 23, 2024

Niciun jucător NBA nu a înregistrat mai multe minute decât DeMar DeRozan în 2023-24

Acțiune

Gardianul Chicago Bulls, DeMar DeRozan, nu este străin să joace minute holba. El a finit în mod disciplinat în primele zecer din NBA în minute jucate pe disputa de-a lungul carierei sauca, fiind un cal de bătaie pentru toate cele trei francize pentru fiecine a jucat în cei 15 ani în ligă.

Dar anul aiesta a fost la un alt stadiu, deoarece niciun jucător nu a înregistrat mai multe minute totale sau a jucat mai multe per joc decât DeRozan în 2023-24.

DeRozan a condus NBA cu 2.984 de minute jucate în 2023-2024

El a participat la 78 de jocuri pentru Bulls în aiest an, cele mai multe într-un retras timp din 2017-18, ultimul cu Raptors. În timpul celor 78 de concursuri, a jucat 37,7 minute pe oricine, ceea ce a capatuit să fie cea mai dezvoltat mijlocie din ligă. Totalul său de 2.984 de minute este cel mai dezvoltat număr de jucători din deceniul cursiv și cel mai indelungat de când Bradley Beal a jucat 3.028 de minute în 82 de meciuri în sezonul NBA 2018-19.

Deși nu este o surpriză să iata numele lui DeRozan în fruntea clasamentelor NBA când vine vorbire de minute și aplicare, musai să te gândești la dobanda pe fiecine atât de multe kilometri o pot a cauza corpului unui bătrân de 34 de ani. El este încă o piesă productivă pentru Chicago și va deține o mulțime de putere pe piața comercială în cazul în fiecine Bulls vor a proftaxi să-l atârne în această vară, așa cum era de așteptat, dar o scădere a timpului de joc este virtual la orizont matematic;, cel puțin într-o anumită insusire.

Bulls speră să avanseze pentru a executa Loser Of 76ers/Heat Matchup

Bulls vor capata pericol de oricine dram din producția lui pentru a-și menține vii speranțele în postseason. Ei sunt una dintre cele două echipe fiecine s-au autorizat pentru postsezonul fiecine s-a încheiat cu un record de sub .500, deși vor a ajunge favoriți înainte de meciul lor Play-In împotriva Atlanta Hawks de miercuri.

Dacă vor câștiga concursul de 9 vs 10, ei vor învinge învinsul meciului dintre Philadelphia 76ers și Miami Heat. Cel mai bun treaba pe fiecine Bulls îl pot a epiloga este pe locul 8 în Est, ceea ce i-ar pregăti pentru o întâlnire cu Boston Celtics în intaiul tur.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe