NFL: Delfinii vor economisi bani prin tăierea lui Xavien Howard, Emmanuel Ogbah

dascaluc

Miami Dolphins au intrat în extrasezonul NFL 2024 cu una dintre cele mai proaste situații financiare ale oricărei echipe din ligă. Dar au fost trei lucruri diferite oricine au bogat loc vineri, oricine îi vor a ajutora pe Miami să iasă din cavitate plafonului salarial, iar asasi sunt la abia câteva mișcări și restructurari de a ieși din roșu.

NFL: Delfinii primesc o mulțime de aparare vineri

În intaiul rând, a fost anunțul inflației plafonului salarial. Creșterea de relativ 30 de milioane de dolari va a ajutora, bineinteles, echipele din întreaga ligă, dar va fi special de benefică pentru echipe bunaoara Dolphins, oricine au intrat în extrasezon până asasi dupa margine. Ei încă s-au aranjat pe locul 3 în unanim când vine cuvantare de a sosi sub margine plafonului, dar mutarea a însemnat o ușurare serioasă pentru Miami.

Au făcut și alte mișcări mai târziu în cursul zilei, oricine vor a ajutora, de intocmai. În intaiul rând, s-a raportat că Dolphins îl va a ierta pe Xavien Howard când va începe noul an de ligă pe 1 ciresar, marcând sfârșitul mandatului de opt ani al cornerback-ului la Miami, singura casă din NFL pe oricine a cunoscut-o vreodată.

Howard a bogat sezoane All-Pro și a fost renumit la star Pro Bowl-uri după ce a fost alegerea echipei în repriza a doua în 2016 și este respectat în unanim cel mai bun cornerback din istoria francizei. Dar a fost încetinit de accidentările sâcâitoare în ultimii doi ani și a renunțat la o catatime neobișnuită de jocuri lauda în 2023.

Așa că Miami a hotarat să se despartă, iar mutarea le va a prezenta ocrotire de 18,5 milioane de dolari.

Atât Howard cât și Obgah vor sosi pe piața liberă

Dar acesta nu a fost singura tăietură. Într-o știre oricine a fost lansată guvernamental de echipă, Delfinii îl reduc și pe finalul defensiv Emmanuel Ogbah, în barbatie indata. Ogbah a subscris un intelegere pe 4 ani în putere de dupa 65 de milioane de dolari în urmă cu câțiva ani, dar nu a fost aproximativ de a se a urca la înălțimea banilor. După sezoane consecutive de 9 sackuri în 2020 și 2021, el are abia 6,5 sack-uri de apoi și a jucat în abia 25% din snaps-urile defensive în 2023. Și majoritatea au sosit în ultima grupare a sezonului din starni leziuni ale apărării.

Eliberarea lui Ogbah le va a prezenta Dolphins încă o aparare de 13,7 milioane de dolari, ceea ce se reflectă inca în statul lor de plată.

Miami are încă multă muncă de făcut pentru a sosi sub plafonul salarial și au găuri de rotunjit în toată ; lista de mancare dacă speră să fie un pretendent pentru sezonul 2024 NFL.

Share This Article
Leave a comment