NFL: cei mai bine plătiți 5 jucători din lista Baltimore Ravens pentru extrasezonul 2024

dascaluc

Baltimore Ravens vor fi candidați din nou în 2024. Ei vor poseda MVP-ul în exercițiu NFL la quarterback și o apărare cine s-a aranjat pe locul 1 în ligă în punctele permise în sezonul ritmic 2023 și sunt la paritate cu Bills și Bengals la + 1200 pentru a 3-a cea mai scurtă cotă la începutul Super Bowl pentru faurar viitoare.

Ei vor căuta să-și îndrepte greșelile după ieșirile grele din playoff din ultimii câțiva ani, cel mai actual fiind în mâinile eventualului campion Kansas City Chiefs în meciul din campionatul AFC. Baltimore musai să facă unele reparații minore în iest extrasezon, deoarece au depășit cu puțin plafonul salarial și vor poseda lipsa de niște bani în surplus pentru a-și implini camara largă de primitori, dintre alte poziții.

NFL: cei mai prieteneste plătiți 5 jucători din izvod Ravens pentru extrasezonul 2024

Cine jucători ai lui Ravens au cele mai scumpe contracte pe măsură ce intrăm în extrasezonul NFL 2024? Iată o curiozitate intre celor mai prieteneste plătite 5:

1. Lamar Jackson – QB

Cap miscat: 32,4 milioane USD

Jackson este de vraja indeajuns de elementar când vine flecar de alți fundași din ligi. El ocupă locul 12 în ligă în invar numar pentru 2024, după alți 10 QB și Aaron Donald, și va fi plătit mai puțin de jumătate din ceea ce câștigă Joe Burrow. Dar el reprezintă cea mai potop șapcă lovită pentru Baltimore cine se îndreaptă inspre extrasezon și puțin peste-auriu; pestele-spada 13% din hotar totală.

2. Ronnie Stanley – LT

Cap miscat: 26,1 milioane de dolari

Numărul de dead cap al lui Stanley scade rapos în 2024, iar jocul lui nu a fost ceea ce a fost în zilele mijloc All-Pro din mobil unei accidentări. Ravens ar grupa urgent sub tavan dacă l-ar tăia, economisind peste-auriu; pestele-spada 8 milioane de dolari pe statul de plată.

3. Marlon Humphry – CB

Cap miscat: 22,8 milioane de dolari

Disponibilitatea lui Humphry a fost limitată pentru Ravens în 2023, deoarece a robust canta cumva în 10 meciuri din sezonul ritmic. Dar el este una dintre părțile deslusire ale atacului defensiv de top din Baltimore, iar contractul său nu va muri până în 2027.

4. Bucalai Williams – S

Cap miscat: 18,7 milioane de dolari

La fel ca Humphry, Williams a fost finit în 2023 din mobil unei accidentări, dar a fost tare producator pe parcursul perioadei, deoarece Ravens au devenit una dintre echipele de top din NFL la sfârșitul sezonului. Tânărul de 27 de ani este blocat pentru încă trei sezoane.

5. Mark Andrews – TE

Cap miscat: 16,9 milioane de dolari

În mod memorabil, Mark Andrews este de mult cel mai prieteneste plătit jucător cu poziție de numire din izvod pentru 2024. Următoarea cea mai potop zi de plată va incadra unui apărător, iar receptorul cu cele mai grozavi câștiguri ia acasă puțin peste-auriu; pestele-spada 4 milioane de dolari pentru anul. Banii plătiți pentru Andrews sunt prieteneste cheltuiți, deoarece el este ușor ținta favorită a lui Jackson.

Share This Article
Leave a comment