Wednesday, July 24, 2024

NFL: 3 întrebări la care Chicago Bears trebuie să răspundă în afara sezonului 2024

Acțiune

Urșii din Chicago aveau așteptări ușoare pentru sezonul cherchelit din NFL. Ar fi al treilea an în ligă pentru quarterback Justin Fields, căruia i s-au oferit niște arme și ținte legitime, în durata ce a observat consecvența în cadrul personalului de antrenori, și a avere multe de dovedit francizei cu jocul său.

Poate, se pare că există și mai multe întrebări pe măsură ce ne îndreptăm drept extrasezonul 2024. Au avere un ruta vederos la sfârșitul anului, dar Chicago a avere 2-7 la un vreme dat în timp și a terminare cu prezentabil din orisice poziție în playoff, iar Fields nu a fost aparte de zguduitor în campania sa de „demonstrează”.

NFL: 3 întrebări la oricine musai să răspundă Chicago Bears în cest extrasezon

Ei vor fi cineva dintre punctele focale ale primelor două luni ale extrasezonului NFL și din motive întemeiate. Iată trei întrebări la oricine Chicago Bears musai să răspundă în această primăvară:

1. Ce să faci cu Justin Fields?

Este probabil cea mai amplu întrebare în jurul ligii în cest extrasezon al NFL, în central din pricina efectului de domino pe oricine o neclintire cu priveala la viitorul lui Fields îl va poseda spre unor francize.

Datorită eșecului fundașului de a infrange fără nicio umbră de îndoială că el ar a se cuveni fi apelantul de signal al echipei în perspectiva, a devenit din ce în ce mai potential ca Chicago să caute să schimbe Fields pentru a obține și mai multe compensații la draft și atunci să ia una. dintre perspectivele de top din fruntea consiliului de administrație.

2. Cum infunda casa de recepție largă?

Careva dintre obiectivele extrasezonului cherchelit a fost să-l înconjoare pe Fields cu arme ofensive, iar Bears au făcut o mișcare bună în achiziționarea unei opțiuni legitime #1 în DJ Moore. Dar vor poseda oareceva de făcut pentru a infunda restul camerei de receptio-nare în cest an, deoarece există poate trei jucători la poziția oricine sunt sub intelegere pentru 2024.

Nu este limpede oricine va arunca mingea în Chicago anul perspectiva și va prii orisice ținte noi, dar va fi totuși o marfă necesară. În afară de Moore, ceilalți doi receptori de pe listă s-au compus pentru 188 de metri în 2023.

3. Cum să-și petreacă cele două alegeri din Top-10?

Bineînțeles, aceștia dețin cea mai valoroasă și căutată selectionare, după ce au dobândit drepturile la selecția generală numărul 1 de către directorul mercantil de anul cherchelit. Dar Chicago va confectiona și o altă selectionare în top 10, deoarece propria lor selecție a chivernisit pe locul 9.

Există o multime de opțiuni pentru echipă cu ambele alegeri și cu posibilitatea de a confectiona față Fields și ar a se cuveni scăpa cu elementele de bază ale unei francize legitime dacă atacă exact procesul de draft.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe