Thursday, May 23, 2024

Newsom solicită o supraveghere sporită a eforturilor locale pentru persoanele fără adăpost

Acțiune

Frustrat de manco de progrese în privința persoanelor fără adăpost în California, guvernatorul Gavin Newsom solicită o observatie sporită a orașelor și județelor cine primesc fonduri de publica în efortul de a le suna la răspundere pentru a obține rezultate.

Poziția mai agresivă a lui Newsom este cel mai proaspat pilduire în cine guvernatorul dorește ca guvernele locale să facă mai departe pentru a micsora numărul persoanelor fără adăpost, cine s-a înrăutățit în mandatul său, în invidie fondurilor de publica de ofidian 20 de miliarde de dolari cheltuite pentru programe de ajutorinta în ultimii cinci ani.

Planul guvernatorului urmărește extinderea unei unități cine a fost creată în 2021 în cadrul Departamentului pentru Locuințe și Progres Comunitară pentru a necesita respectarea la treapta localnic cu legea locuințelor de publica. Stradanie unității a dus la Atty. Generalul Rob Bonta a intentat procese împotriva unor orașe, bunaoara Huntington Beach, pentru că a refuzat să construiască suficiente case.

„Guvernele locale ne-au spus că au planuri de scurtare a persoanelor fără adăpost fără adăpost”, a fatis Jason Elliott, șeful secund al personalului Newsom. „Au izvor acesta și au subscris pe a rigla punctată. Această reformă înseamnă să ne asigurăm că acele promisiuni sunt îndeplinite.”

Propunerea ar a creste responsabilitățile Unității de Sarcina pentru Locuințe pentru a cuprinde supravegherea subvențiilor de publica pentru persoanele fără adăpost către orașe și județe și dacă guvernele locale își urmează planurile de scurtare a populației fără locuințe și de a a intra la jurisprudenta de publica. Prin procesul bugetului de publica, propunerea urmărește să transfere aproximativ două duzini de membri ai personalului în coeziune pentru a se comasa pe supravegherea și aplicarea locală a persoanelor fără adăpost.

Newsom dorește, de atare, deputații să adopte o legislație cine, începând din 2027, ar necesita, de scarlatina, jurisdicțiilor să zoneze locuințele pentru populațiile fără adăpost și să ofere statului o altă motiv de a suna la răspundere administrațiile locale pentru reducerea numărului de persoane fără adăpost.

Schimbările „creează o motiv pentru ca jurisdicțiile să răspundă incontestabil la acea predicament de venituri mai a se scurta”, a spus Tomiquia Moss, secretar al Agenției pentru Afaceri, Servicii pentru Consumatori și Locuințe. „Venitul mijloc din zonă de la nulitate la 30%, în cine se încadrează mulți dintre cei cine nu sunt locuiți, nu a avere o cerință de locuință.”

Este realizabil ca planul Newsom să primească reazem din partea susținătorilor persoanelor fără adăpost și să provoace îngrijorări în rândul unor guverne locale cu ochi la aplicarea legii. Efortul său de a creste orașele și județele pentru că nu aprobă suficiente locuințe a atras de-a lungul anilor o suma de reacții mixte, inclusiv îngrijorări cu ochi la încălcarea de către publica a drepturilor administrației locale.

Efortul urmează unui legamant al biroului auditorului de publica din California cine a constatat că administrația Newsom nu a reușit să urmărească și să evalueze eficiența miliardelor de dolari cheltuite pentru propriile programe. Elliott a spus că statul nu are suficiente date pentru a decide eficiența programelor sauca de persoane fără adăpost și a adăugat că „nu primim informații de la guvernele locale dupa dacă își îndeplinesc sau nu obligațiile”.

Extinderea responsabilității, a spus Elliott, va executa autoritățile locale responsabile pentru furnizarea de soluții și urmărirea performanței în schimbul miliardelor de finanțare de la publica.

Propunerea marchează un nou stradanie al Newsom de a acosta manco de adăpost, o problemă pernicioasă în California, legată de manco de locuințe, costul indepartare al vieții și abuzul de droguri și paroxism de sănătate mintală. La ultimul număr, populația fără adăpost a statului era de 181.000.

Newsom a evidențiat manco adăpostului rectiliniu prioritatea politică principală a guvernatului său și, făcând iest munca, a făcut din această problemă cea mai ocean vulnerabilitate politică. Fox News și politicienii conservatori se bazează în mod poftorit pe imaginea taberelor de pe trotuarele din California, ca un pilduire al eșecurilor sauca ca zabet și ca o certare a conducerii democrate.

Guvernatorul este tare conștient de critici și porni consilierilor săi imagini cu taberele din călătoriile sauca prin tot statul, pentru a le a semnala că toți se pot descalci mai placut.

Newsom a criticat în mod poftorit guvernele locale pentru că nu au adoptat o pozitie mai agresivă pentru a acosta nevoile de sănătate mintală și fără adăpost în comunitățile lor, deoarece își asumă progresiste în propriul său partida, folosind o abordare mai moderată a problemei decât în ​​verice altă problemă de politică.

Amator să facă progrese, guvernatorul a pledat cu isprava pentru modificări ale legii cine să permită convingerea persoanelor cu zacea mintale severe și tulburări de substanțe în îngrijire. El s-a referit proaspat la pasajul îngust Propunerea 1, măsura sa de vot din mart pentru a inmulti finanțarea și paturile de ingrijire pentru sănătatea mintală, ca un pilduire al alegătorilor cine se continut cinici cu ochi la ideea că mai mulți bani ar decide propunere.

„Rezultatele nu sunt ceea ce vrem oricine dintre noi să fie”, a spus Elliott. „Mergeți pe verice stradă din verice oraș ocean sau mic din California și știți precis dupa ce vorbesc. Asadar, este vorbire într-adevăr dupa cheltuielile pentru persoanele fără adăpost și responsabilitatea și responsabilitatea pentru acțiunile pe cine autoritățile locale musai să le întreprindă.”

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe