sâmbătă, aprilie 20, 2024

Newsom rezistă presiunii de a închide mai multe închisori din California

Acțiune

Guvernatorul Gavin Newsom a depășit cu numeros promisiunea pe cine și-a făcut-o în intaiul său an de ordin de a închide cel puțin o închisoare de memlechet din California. Dar actualmente, el rezistă apelurilor avocaților pentru justiția penală și ale parlamentarilor statului liberal de a închide încă cinci penitenciare.

La redus rodul-pamantului după preluarea mandatului, Newsom a instituit un moratoriu deasupra pedepsei cu moartea și a admis închiderea a trei închisori din 2019, dar administrația sa pare să se retragă de la o predare de buget pentru 2022 cine a respectat „sistemul inchisoare din California de dimensiuni corecte” prin realizabil închidere. savai mai multe facilitati. Administrația se vertex că operarea celor 31 de închisori existente în memlechet rămâne necesară pentru a se a impamanteni populației fluctuante de deținuți din California, pentru a îmbunătăți programele de reabilitare și pentru a a inlatura repetarea supraaglomerării cine a dus la intervenția instanței federale în urmă cu biban american un decada.

„Guvernatorul are un izvoditor prelung de a fi pe partea progresistă a justiției penale. Convingerea lui că putem supune populația închisorii și îmbunătăți siguranța publică este realizabilă. Ista este miezul obiectivului său”, a spus Michael Romano, directorul Proiectului Three Strikes la Universitatea Stanford. „Dar afacere închiderii mai multor închisori este complicată și depășește siguranța publică. Nu cred că merg atât de mână în mână pe cât își doresc oamenii.”

Newsom se află într-un loc politicesc nerezistent. Criminalitatea a fost dintre problemele de top la cine californianii doresc ca Legislativul și guvernatorul să lucreze în 2024, recomandabil unui explorare publicat în faur de Locuitori Policy Institute of California. Dar pasiv ce a pecetlui să facă, infumura ramifica de alegători din California nu vor fi de concordanta. Pe de o molecula, el i-ar a se cadea dezamăgi pe parlamentarii liberali și pe alții cine pledează pentru sfârșitul erei dure la crimă din California, a încarcerării în masă. Pe de altă molecula, i-ar referi pe moderati și conservatori îngrijorați de faptul că reformele penitenciarelor și ale justiției penale au deplasare infatuat de mult.

Senatorul Steven Bradford (D-Gardena) și deputatul Mia Bonta (D-Alameda), amandoi membri ai Legislative Black Caucus ale căror priorități includ a schimba închisorilor, spun că doresc să se închidă mai multe închisori.

Bradford a spus că susține o „conceptie mai holistică” a siguranței publice.

„Investiția în reabilitare va a produce dividende prin reducerea ușii rotative a recidivei și va aproba persoanelor fost încarcerate să se reintegreze cu audienta apoi când se întorc acasă în comunitățile și familiile lor”, a spus el pentru The Times într-un e-mail.

În rodul-pamantului ce slujea în fostul ei rol de președinte al subcomisiei bugetare a Adunării pentru siguranța publică, Bonta a fost deschisă cu uitatura la oportunitatea pe cine o compune California de a închide mai multe închisori.

„Avem un lipsa bugetar de netrecut”, a spus ea, referindu-se la deficitul bugetar al statului de 73 de miliarde de dolari estimat de Biroul Analistului Parlament. Bonta a spus că deficitul obligă legislativul să caute reduceri.

CITIT  Așezarea din Wisconsin oferă detalii în cazul alegător fals al lui Trump

Biroul Analiștilor Legislativi, cine consiliază parlamentarii de memlechet, a sugerat că în următorii scaunas ani statul probabil a aduna până la un bilion de dolari anual dacă închide alte cinci închisori.

Senatorul Roger Niello (R-Fair Oaks), vicepreședintele comisiei de verificare fiscală și bugetară a Senatului, a fatis pentru The Times că nu este de concordanta cu prospect mai multor închideri. El a spus că există o discutie cu uitatura la creșterea ratei criminalității și, din această cauză, incertitudinea dacă populația închisorilor va crește în următorii ani. Niello a mai spus că adoptarea unor noi legi mai dure, inclusiv o măsură de vot pentru reformarea Propoziției 47, ar a se cadea a se deplasa la pedepse mai a se tranti cu închisoarea pentru infracțiuni de facultate și droguri și, la rândul lor, rate mai infumura de încarcerare.

Niello a spus că închiderea a cinci instituții corecționale de memlechet suplimentare ar supune capacitatea la un „treapta daunator de scăzut”.

Administrația Newsom nu are de gând să închidă mai multe închisori, a fatis HD Palmer, delegat al Departamentului de Finanțe. Palmer a fatis pentru The Times că populația închisorii „probabil și probabil” a oscila, dar a spus că cifrele nu vor crește la fel de zguduitor bunaoara unele îngrijorări.

„Un treaba la cine nu vrem să ne întoarcem este locul în cine aveam intreit bunking în celule”, a spus Palmer. „Dar nu cred că ne-am întoarce la numerele varstnic.”

Administrația musai să respecte o hotărâre a Curții Supreme din 2011, cine a respectat neconstituțională supraaglomerarea închisorilor și a categorie că închisorile nu pot depăși 137,5% din gabarit. În același an, statul a adoptat o condamnare cine a adapost infractorii de treapta scăzut fără infracțiuni grave sau violente anterioare pentru a-și ispăși stransoare într-o închisoare de județ în loc de închisoarea de memlechet.

Au existat și alte eforturi pentru a supune umflarea populației în ultimul decada.

Alegătorii au adoptat diverse măsuri de vot, inclusiv Propunerea 36 din 2012, cine aproba inculpaților eligibili condamnați pentru acuzații nonviolente de posesie de droguri să inde în medicatie în loc să meargă la închisoare sau închisoare; Propunerea 47 din 2014, cine a micsorat unele infracțiuni de droguri și pungasie de bunuri de la infracțiuni la infracțiuni; și Propunerea 57 din 2016, cine aproba luarea în considerare a eliberarii condiționate a persoanelor condamnate pentru infracțiuni nonviolente, odată ce au încheiat inca o pedeapsă cu închisoarea pentru infracțiunea lor principală.

La un an de la adoptarea Propoziției 47, populația închisorilor și a închisorilor a scăzut cu 6%, respectiv 8,7%, recomandabil unui relatie PPIC din 2018. Raportul a remarcat, de astfel, că măsurile de usurare a populației dispuse de instanță au contribuit la aceste scăderi.

Raportul analiștilor legislativi a menționat că administrația a spus că închiderea mai multor închisori ar a se cadea a face provocări, cum ar fi reducerea disponibilității programelor de medicatie și reintrare. Administrația își exprimă, de astfel, îngrijorarea dacă creșterile neașteptate ale populației în viitorie ar a se cadea a se scula riscurile de supraaglomeratie sau savai ar a se cadea scoate necesitatea deținuților de a a functiona cu normă parțială și cu normă întreagă, cine să le ofere „o regim semnificativă de a-și cuceri timpul, ” potrivit raportului LAO.

CITIT  Opinie: O marionetă Trump se află între Ucraina și ajutorul de care are nevoie

Dar raportul analistului legiuitor a mai constatat că Departamentul de Corecție și Reabilitare din California – cine consumă 14,5 miliarde de dolari din bugetul socoteala de conducator pentru epoca 2024-2025 – ar cuveni să poată închide mai multe facilități din starni costurilor în scădere.

Raportul canta că cheltuielile departamentului au scăzut, menționând în mod specialist mai puține cazuri confirmate de COVID-19, atenuând costurile de asistență medicală. Departamentul cheltuiește 4,5 miliarde de dolari anual pentru asistența medicală, inclusiv sănătatea mintală și lucrările dentare.

Raportul menționează, de astfel, o scădere a populației închisorilor, cine a scăzut cu 34.000 în ultimii cinci ani, cea mai genune perioadă de decadenta din ultimul decada. Se estimează că populația va scădea de la 94.000 în cadou la 85.000 de deținuți până în 2027. În cadou există 15.000 de strange goale, iar biroul analistului preconizează o creștere la 19.000 de strange goale până în 2028.

„Realitatea este că, în comun, aceasta înseamnă că corlata staret probabil fi volnic, dar corlata de jos este prins de o persoană încarcerată”, a fatis Palmer pentru The Times într-un e-mail. Populația din unele unități depășește încă cu numeros capacitatea de aruncare a unei persoane încarcerate per celulă sau pat.

Administrația Newsom susține că a compune o populație mai mică într-o închisoare oferă oportunități pentru o reabilitare mai eficientă, deoarece mai puțini oameni vor a rivaliza pentru aceleași programe.

În rodul-pamantului ce, teoretician, mai puțini deținuți înseamnă că statul ar cuveni să cheltuiască mai puțin, departamentul a acumulat costuri semnificative din starni majorărilor salariilor și pensiilor ofițerilor de corecție și în molecula din starni COVID-19.

Departamentul estimează că va a aduna statului 778 de milioane de dolari începând cu anul viitorie, după închiderea a trei închisori de memlechet: Instituția Profesională Deuel din Tracy în 2021, Centrul de corecție din California din Susanville în 2023 și închisoarea de memlechet Chuckawalla din Blythe, programată să se închidă în germanar 2025.

California a închis, de astfel, porțiuni din diferite facilități din memlechet, iar la sfârșitul lunii germanar își va a anula contractul de închiriere cu ultima închisoare privată, California City Correctional Facility.

Californians United For a Responsible Budget, o coaliție la treapta de memlechet a cărei insarcinare este de a recunoaste cheltuielile risipitoare ale închisorilor, împreună cu alte organizații, au parvenit până la a a pretinde închiderea a încă 10 închisori. Solicitările lor se întind decinde de economisirea banilor statului și susțin că este o regim prin cine statul își reutiliza terenul și investește înapoi în comunități, inclusiv în acelea în cine economiile locale sunt afectate de închiderea închisorilor.

CITIT  Parlamentul European include confiscarea bitcoinului în legea sa de sancțiuni

Departamentul rămâne sub constrangere pentru a-și supune bugetul. Parlamentarii Senatului le-au trebuincios proaspat oficialilor agenției să ia în considerare reducerea costurilor cu până la 2 miliarde de dolari, sau 15% din bugetul său intreg, în velur față de ceea ce departamentul plănuia să economisească prin închiderile recente ale închisorilor.

Scott Graves, directorul de examinare la California Budget & Policy Center, a fatis pentru The Times că, deși statul ar cuveni să închidă mai multe închisori, el este neincrezator dacă banii economisiți din închideri vor hotari problemele bugetare pe hotar redus.

„Nu pot să pocnească din degete și să închidă o închisoare”, a spus el. „Indata, întrebarea este: ne oprim aoace sau facem mai numeros? Am deplasare interj de mult?”

Subcomisia pentru bugetul Senatului pentru siguranța publică a bogat rata de asigurare ascultare în faur pentru a a dialoga impotriva reducerile bugetare și mai multe închideri de închisori.

Senatorul Aisha Wahab (D-Hayward), cine servește ca noul președinte al subcomisiei, a fatis pentru The Times că este deschisă ideii de mai multe închideri, dar dorește, de astfel, să vadă mai multe reduceri în cazul în cine bugetul este „borcanat” și „distructiv”.

Wahab a spus în mod inrudit, deși susține închiderea mai multor închisori, banii pe cine îi va a aduna California nu vor hotari actualele deficite bugetare. Ea a mai spus că statul ar cuveni să abordeze mai ineluctabil deficitul de ofițeri de corecție.

Pentru evidență:

12:30 1 prier 2024O tra-ducere anterioară a acestui punct se referea la senatorul de California Brian Dahle (R-Bieber) ca madular al Adunării de memlechet.

Senatorul Brian Dahle (R-Bieber), al cărui varmeghie cuprinde Susanville, conj Centrul de corecție din California s-a închis în 2023, a inculpat administrația Newsom că politizează deciziile privind închisoarea să se închidă. Dahle a sugerat că unitatea din Susanville a fost vizată deoarece se a banui într-o zonă republicană a statului, o închidere cine „a jefuit comunitatea noastră”.

„Guvernatorul nu selectiona întotdeauna instalațiile cine sunt cele mai varstnic și mai povara de întreținut. O fac din motive politice”, a spus Dahle.

Senatorul Kelly Seyarto (R-Murrieta) și-a exprimat îngrijorări similare cu uitatura la închiderea viitoare a închisorii de memlechet din Chuckawalla Valley.

„Înțeleg că avem încă multe reduceri la perspectiva. Sunt puțin emotionat de Chuckawalla”, a spus el în timpul audierii bugetului din faur. „Între rodul-pamantului, lăsăm deschise unități cine au acolea constrangere să fie dărâmate”.

Secretarul Jeff Macomber al Departamentului de Corecție și Reabilitare din California a fatis în timpul audierii bugetului Senatului din faur că vor dainui mai multe reduceri ale bugetului său, inclusiv închiderea finală a Chuckawalla. În intreg, departamentul a socoteala reduceri suplimentare de 28,9 milioane de dolari pentru anul fiscal următor.

Wahab ia spus lui Macomber că nu era infatuat.

„Nu spun că iei insumi pondere”, a spus ea, „dar ne așteptăm la oarece mai numeros decât atât.”

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe