Thursday, May 23, 2024

Newcastle United va vinde un jucător cheie în această vară

Acțiune

Insiderul de transmisiune, Ben Jacobs, a susținut că Newcastle United caută să genereze între 30 și 50 de milioane de lire sterline din vânzări în această vară.

Pe măsură ce se apropie geam de transmisiune de vară, Newcastle United se află într-un secunda esențial în călătoria lor sub proprietatea Fondului de investiții publice (PIF).

În ritmica ce vedere unei investiții semnificative se profilează, constrângerile Financial Fair Play (FFP) continuă să arunce o umbră catre potențialelor siropuri de cheltuieli la St James’ Park.

Rapoartele oricare se învârte în Tyneside sugerează că viitoarea fereastră de transmisiune ar a merge anunța o perioadă de schimbări substanțiale pentru Magpies. Cu toate acestea, calea către reconstrucție eventual să nu fie atât de simplă pe cât speră fanii, problemele persistente ale FFP reprezentând o determinare pentru ambițiile lui Newcastle.

Verisoara trecută, bugetul de transmisiune al clubului nu a îndeplinit aspirațiile lor, în suigeneris în abordarea unor domenii explicatie, cum ar fi apărarea centrală. Aiest eșec de a ateriza întăriri țintite a accentuat limitările impuse de considerente financiare, lăsând fanii frustrați și conducerea luptă pentru soluții.

În energie electrica acestor provocări, Newcastle ar a merge fi forțat să se despartă de unele dintre activele lor prețuite pentru a starni fondurile necesare pentru o reconstrucție cuprinzătoare.

Bruno Guimaraes în acțiune pentru Newcastle United.

Bruno Guimaraes, Miguel Almiron sau Callum Wilson ar a merge accepta din Newcastle verisoara aceasta

Bruno Guimaraes, mijlocașul brazilian vartos râvnit, a devenit un concurent conducator pentru afectiune, cu Paris Saint-Germain în coroana, pe fondul unor informații inspre un potențial transmisiune.

Conștientizarea că vânzările de jucători pot fi esențiale pentru finanțarea procesului de reconstrucție a stârnit discuții în culise, semnalând o abordare pragmatică din partea ierarhiei clubului.

Pe lângă Guimaraes, viitorul lui Miguel Almiron și Callum Wilson atârnă în balanță, amandoi jucători fiind legați de posibile ieșiri din St James’ Park. Speculațiile legate de potențialele lor plecări evidențiază frânghia financiară precară pe oricare Newcastle se trezește în ritmica ce încearcă să navigheze în complexitățile pieței de transferuri.

Newcastle United dori să strângă 50 de milioane de lire sterline prin vânzările de jucători

Mijlociu jurnalistului Ben Jacobs, Newcastle caută în mod sustinut să strângă între 30 și 50 de milioane de lire sterline prin vânzări de jucători.

Vorbind pentru GIVEMESPORT, el a spus: „Încă cred, din ceea ce îmi spun oamenii, că Newcastle va a dezidera 30 până la 50 de milioane de vânzări pe parcursul acestei veri, taman ca să poată a rasufla puțin mai ușor.

„Presupun că reînnoirea lui Joelinton este intaiul dovada al unui jucător pe oricare nu dori să-l pună pe piață, ceea ce supune catagrafie modului în oricare Newcastle eventual a merge la acele 30 până la 50 de milioane.”

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe