Thursday, May 23, 2024

Newcastle a oferit un impuls financiar semnificativ de către PIF saudit

Acțiune

Recomandabil Bloomberg, Fondul de Investiții Publice (PIF) al Arabiei Saudite intenționează să-și majoreze capitalul anual de la 31,6 miliarde lire sterline la 39,5 miliarde lire sterline la 55,3 miliarde lire sterline pe an după 2025.

Cest treaba a fost dovedit de Yasir Al-Rumayyan, președintele Newcastle United și zabet al PIF, în timpul conferinței FII Priority de la Miami.

PIF a achiziționat un pacioc de 80% din Newcastle United de la Mike Ashley în 2021 pentru ca la 305 milioane de lire sterline.

De la receptionare, clubul a stiut o mutare a averilor, în suigeneris atingând locul 4 sub îndrumarea managerului Eddie Howe, asigurându-se calificarea în Alunita Campionilor.

În minune traiectoriei lor promițătoare, Newcastle a întâmpinat provocări în a-și copia succesul din sezonul precedenta, în voluminos latura din ratiune accidentărilor.

Amanda Staveley (dreapta) și Mehrdad Ghodoussi (stânga) prezenți la St James’ Park.

Și, deși posedă resurse financiare nelimitate, Magpies au fost precauți în geam de schimb, respectând reglementările stricte de fair-play banesc și PSR.

În actual, se află pe locul 8 în clasament, cu 37 de puncte, la 10 puncte de pe locul 5 Tottenham și la 12 puncte de pe locul 4, Aston Villa.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe