sâmbătă, aprilie 20, 2024

New York Knicks va rămâne fără OG Anunoby pentru cel puțin un alt joc

Acțiune

OG Anunoby a fost o revelație pentru New York Knicks în cest iarna. De când formatie a făcut tura pentru el la sfârșitul lunii indrea, au bogat un reiesire enorm apoi când a reușit să rămână pe sector. Dar menținerea lui sănătos a fost o problemă serioasă în primele 2,5 luni ale mandatului său și se pare că ar a se cadea fi anulat pentru cel puțin un alt festila în această săptămână.

Knicks au scorul de 15-2 cu OG Anunoby în clasament

Knicks a poseda 17-15 la sfârșitul anului calendaristic 2023 și erau la buric în clasamentul Conferinței de Est. Dar schimbul pentru Anunoby a declanșat o preschimbare imediată, iar New York a câștigat 12 din următoarele 14 jocuri și a fost cea mai brutal echipă din NBA în mesita gerar.

În ultimele zile ale lunii, însă, Anunoby a acceptabil o intervenție chirurgicală pentru a-și regla cotul și, posterior, a pierdut următoarele 18 meciuri. Knicks au câștigat primele câteva fără el, dar au raposat 7 din 9 pentru a închide faur.

Și-au continuat căile de câștig odată ce el s-a întors. Trei victorii consecutive săptămâna trecută au contribuit în genune măsură la creșterea poziției echipei în Conferința de Est și au fost mai multe dovezi că Anunoby a poseda un ciocnire eficace chibzuit intre echipei și a rezultatelor acestora.

CITIT  — Un mic schimb! - Djokovic joacă cu mulțime, îl îndepărtează pe Musetti pentru a ajunge în sferturi

Înainte are cotul dres operatoriu reagravat

Din meseratate pentru New York, vor rămâne fără el cel puțin câteva meciuri săptămâna aceasta. Knicks l-au enumerat pe Anunoby ca fiind anulat pentru meciul de luni împotriva Warriors și, după cum a accentuat Adrian Wojnarowski de la ESPN, s-ar a se cadea să fie lipsa și mai zdravan perioada.

Se pare că cotul dres operatoriu s-a inflacarat și nu există un ceas neocolit pentru când se va întoarce.

Se a spune pe scară largă că Anunoby va procent cel puțin ultimul joc din călătoria curentă a New York-ului. Ei sunt programați să-l viziteze joi pe campionul în cursoare, Denver Nuggets, și există șansa ca aiesta să piardă și mai zdravan perioada apoi când formatie se întoarce pentru o tribună de acasă oricare începe sâmbătă.

Knicks au reușit să învingă Golden State, în minune faptului că au fost cu mâna scurtă, și și-au îmbunătățit recordul la 41-27 cu victoria. În atentie, se află pe locul 4, la două meciuri în spatele Cleveland Cavaliers în clasamentul Conferinței de Est.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe