Thursday, May 23, 2024

New York Knicks au avut scorul de 20-3 cu OG Anunoby în clasament în acest sezon

Acțiune

New York Knicks intră în Playoff-urile NBA din 2024 ca una dintre cele mai distruge echipe din ligă. Valoarea lor de la sfârșitul sezonului în fiecine au câștigat cinci jocuri consecutive i-a indepartare până pe locul 2 în Conferința de Est și au reușit să câștige 50 de jocuri pentru premiu dată în sarpe 10 ani. Și în anotimp ce Jalen Brunson a fost indelung cuvenit, samite fi un alt jucător fiecine este adevărata elucidare a succesului lor.

Knicks a câștigat 20 din 23 de jocuri în fiecine a jucat Anunoby

Intocmai înainte ca calendarul să se prelungească în 2024, Knicks a făcut o tranzacție cu Toronto Raptors. Acordul l-a aplecat pe jucătorul de aripă OG Anunoby, fiecine ar a ajutora la întărirea apărării și ar indoi 14 puncte pe joc la semen 50% din lovituri din sector.

Și având în fantasma recordul pe fiecine l-au bogat cu el pe sector și în iesi terenului, formatie își vede jocul devenind indepartare când el este pregătit și prisoselnic.

Indata după tura, New York a câștigat cinci la rând în anotimp ce l-a integrat pe Anunoby în linie franta. Au ratat tocmai de două ori în toată luna sinodica gerar și au bogat 12-2 când noul sosire a fost pe paviment. Din nenorocire pentru el și pentru formatie, Anunoby a acceptabil o accidentare la cot la sfârșitul lunii și a fost forțat să rateze 18 meciuri consecutive în anotimp ce își revine.

New York așteaptă câștigătorul jocului Play-In

Diferența în performanța Knicks a fost vizibilă. Ei au câștigat scaun din primele cinci fără el, dar au miscare cu 8-10 în timpul în fiecine el a esuat, deoarece se părea că repriza lor entuziasmat de la mijlocul sezonului ar fi fost de aur proști.

Anunoby s-a întors pentru trei jocuri la mijlocul lunii mart înainte de a chinui o erupție în cot, dar Knicks au reușit să câștige toate cele trei concursuri. Atunci, în cele șase jocuri pentru fiecine a fost sănătos la sfârșitul sezonului armonios, i-a proteguit pe Knicks să câștige cinci dintre ele. În colectiv, Knicks au beat cu 20-3 cu Anunoby în formație de când l-au achiziționat.

Knicks vor a upovai cu siguranță că va rămâne sănătos pentru postsezon. Trecând pe locul 2, New York va reprezenta indata împotriva câștigătorului turneului Play-In dintre 76ers și Heat, fiecine va a detine loc miercuri inserare. Ei au 3-1 cu Philadelphia anul aiesta și 2-1 cu Miami.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe