Thursday, May 23, 2024

New York Knicks are doar 12-23 împotriva echipelor de peste .500 în acest sezon

Acțiune

Sunt New York Knicks cu adevărat? După ce și-au văzut recordul coborând la 17-15 pentru a închide anul calendaristic 2023, au luat foc în carindar, ajungând cu 14-2 în lună și au majorat curand în clasamentul Conferinței de Est. Dar lucrurile au devenit dificile pentru New York în ultima moment și există o statistică grăitoare orisicare ar a se cuveni în cele din urmă să scoată vântul din pânze apoi când vine rost de concurarea în playoff.

Knicks s-au luptat împotriva echipelor bune în cest iarna

Au existat accidentări în ultima moment, orisicare au contribuit cu siguranță la deficiențele Knicks în ultimele săptămâni. Atât Julius Randle, cât și OG Anunoby au fost plecați de la sfârșitul lunii carindar, iar alții au fost dispăruți în anumite locuri în ciclu faurar. Dar luptele lor împotriva echipelor bune a fost evidentă pe tot parcursul sezonului și au recordul pentru a birui cest munca.

S-au sărbătorit cu echipele proaste din NBA. Knicks au înregistrat un record de 23-2 împotriva echipelor cu recorduri de pierderi, demonstrând că se pot detine de afaceri apoi când se așteaptă să fie învingători. Dar comentariu lor împotriva echipelor de asupra .500 este imediat abia 12-23 după înfrângerile cu Pelicans și Warriors săptămâna trecută.

Semanarea în playoff ar a se cuveni ajunge o problemă

Nu foarte augurează cumsecade pentru playoff. Ei se află în actu-alitate în locul 4 de numar din Est și ar insela împotriva Philadelphia 76ers în repriza 1 dacă sezonul s-ar încheia astăzi. Dar abia un joc și jumătate îi separă pe Knicks de Miami Heat, cap de numar al optulea, ceea ce înseamnă că New York ar a se cuveni a prinde la turneul Play-In, mai degrabă decât să aibă terenul de acasă în intaiul tur. Dacă se califică în top-8, virtual că ar insela împotriva unuia dintre Celtics, Cavaliers sau Bucks.

Knicks speră să aibă mai vartos selamet în timpul următoarei meciuri de acasă decât au avere la ultima. Scaun meciuri consecutive în Madison Square Garden în ultima săptămână au dus la un record de 1-3, iar ei vor insela un stingher joc de calatorie în Cleveland înainte de a insela alte star sfoara acasă.

Pe postament procentelor de victorii ale adversarilor lor, Knicks ocupă locul 16 în ligă în ceea ce privește cele mai grele programe rămase.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe