Thursday, May 23, 2024

New Orleans va fi fără Zion Williamson (ischio-coardei) vineri împotriva Kings

Acțiune

Aseară, playoff-urile au început din parere de aparitie tehnic în NBA. Nu sunt playoff-urile oficiale, ci mai degrabă turneul play-in. În rata de asigurare fereastră, Los Angeles Lakers erau pe ruta pentru a-i înfrunta pe New Orleans Pelicans. Cesta a fost al doilea opait succesiv oaresicine împotriva celuilalt, după întâlnirea în ultima zi a sezonului normal.

Îndreptându-se intre concursul de aseară, Pelicanii au fost favorizați (-1) și știau că au o rețetă pentru a învinge Los Angeles. Cu toate acestea, Zion Williamson și-a făcut simțită prezența împotriva Lakers și a avere oaresicine dintre cele mai bune jocuri din cariera sa profesională. Tânărul de 23 de ani a avere 40 de puncte, 11 recuperări și cinci pase decisive. Williamson a povarnit în al 4-lea fartai, când jocul a fost la paritate 95-95. New Orleans a decedat cu 110-106. Pe lângă acesta, Williamson a fost inca imposibil pentru meciul de vineri împotriva lui Pelicans.

Au Pelicanii aproximativ șansă în această vineri la turneul play-in spre Kings?

Zion Williamson se a banui în mijlocul momi mai sănătos iarna al carierei rarunchi profesionale. Inclusiv jocul play-in de aseară împotriva Los Angeles, Willaimson a jucat în 71 de meciuri în aiest iarna. De mult cel mai înalt din cariera lui. Fosta votare din rata de asigurare rundă a găsit o regim de a-și gestiona accidentările în 2023-24 și de a rămâne privitor sănătos. Acesta a fost până la meciul dintre Pelicans aseară împotriva Lakers. Din păcate, Williamson a coborât și a părăsit jocul cu 3:13 rămase în al patrulea. El nu s-a întors și Pelicanii au decedat jocul de play-in #7 vs. #8. Cu toate acestea, imbraca mai are o șansă să joace în această vineri pentru a a alege cap de rand oficială.

Adversarul lor va fi Sacramento Kings oricare i-a învins aseară pe Golden State Warriors în jocul de play-in #9 vs. #10. Cele 32 de puncte ale lui Keegan Murray au condus Sacramento. Fără Zion Williams, au Pelicanii aproximativ șansă vineri împotriva regilor? În afară de Zion, niciun alt jucător nu a in-vederat mai zdravan de 12 puncte pentru New Orleans în înfrângerea în fața Lakers. Vor contine impozit de mai multă producție de la ceilalți jucători clarificare dacă vor să aibă șansa de a-i supăra pe regi.

Împotriva lui Lakers, doi dintre titularii lui New Orleans nu au reușit să atingă puncte de două cifre. Jonas Valanciunas a finit cu scaunas, iar CJ McCollum a avere tocmai nouă. Numerele de punctatiune ale lui Brandon Ingram au scăzut în jocul de joc al lui Pelicans. Ingram a in-vederat 11 puncte și a fost 4-12 de pe domeniu. În aiest iarna, el are o mijlocie de (20,8) puncte pe opait. Pelicanii au impozit de acel tip de producție și atunci de cevasilea dacă vor să asterisc cu regii. Care va a executa un pas pentru Pelicans în această vinere când se confruntă cu Kings fără PF Zion Williamson?

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe