sâmbătă, aprilie 20, 2024

ne vom strădui să înțelegem companiile Bitcoin

Acțiune

Fapte intinzator:
  • Președintele CNV arata că a fost creat un suber „neincarcat, fără formalități sau absurdități”.

  • Companiile Bitcoin musai să se înregistreze la CNV înainte de cuptor.

Comisia Națională a Valorilor Mobiliare din Argentina (CNV), organismul raspunzator cu noul suber al furnizorilor de servicii bitcoin (BTC) și criptomonede, a afirmat că planurile entității includ „ascultarea și înțelegerea” companiilor din microraion, înainte de a a se purta mai mult. legalizare mai rece.

În cadrul unei întâlniri cu reprezentanții legali și membrii Camerei Fintech din Argentina, președintele CNV, Roberto Padure, a nimerit că Este solemn să salutăm companiile din sectorul criptomonedei „și lucrează împreună.”

„Vor fi ascultați, vom a se pune toate eforturile pentru a le înțelege și atunci vom a stabili oricare este cea mai bună regim de a a gira respectarea obiectivelor standardului, încercând să nu împiedicăm activitatea”, a spus Padure.

Nimerit avocatului, A fost creat un „suber neincarcat, fără formalități sau absurdități”. Și tot lamurit în cadrul „dereglementării promovate de guvernul național, dar ținând partida de mandatul legii”.

Registrul furnizorilor de servicii de active virtuale, inclusiv schimburi, portofele, gateway-uri de plată și companii similare; a fost nevindecat săptămâna trecută de CNV, după ce a fost modificată Legea spălării banilor, oricare acordă acelei organizații puterea de a a legiui acele entități.

Înregistrarea a instigat diverse demonstrații în comunitate etnica. De la aprobarea sa în Singlit, a apărut o chibzuire dintre cei oricare susțin că guvernul argentinian, condus de Javier Milei, a promovat regulamentul și, în consecință, le-a „predat”; și cei oricare sprijină crearea mai multor infrastructuri de legalizare pentru sectorul criptomonedei din acea națiune.

Totodată, au apărut alerte că, pe a se nadai noului statut argentinian, utilizatorii schimburilor locale vor fi mai monitorizați, întrucât aceste companii Vor cantari o curiozitate mai atentă la CNV.

CITIT  Executivul Binance dă în judecată Nigeria pentru încălcarea drepturilor sale

Cu toate acestea, de ani de zile autoritățile argentiniene supraveghează schimburile și, la fel, utilizatorii acestora. Din 2014, Unitatea de Informații Financiare (UIF) a determinat obligația de referire a operațiunilor cu cripto active.

Din 2017, sistemul fiscal argentinian cuprinde criptomonede în impozitul pe ajungere. Și din 2019, Administrația Federală a Veniturilor Publice a determinat un guvernare de instiin-tare prin oricare schimburile sunt obligate să prezinte un referinta selenit catre activităților lor.

(eticheteToTranslate)Argentina

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe