nDash Review – Merită să vă alăturați acestei platforme ca scriitor independent?

ballatho

Pentru mulți scriitori independenți, găsirea clienților samite fi cea mai dificilă molecula a jobului. Convins, există forumuri de locuri de muncă conj ProBlogger și AFWdar gata orisicare literator neatarnat din populatie orisicare nu este cumpatat își caută un loc de muncă acoace.

Ca să nu mai vorbim, samite fi o căutare suficient de gramada pentru a găsi oportunități orisicare plătesc de scarlatina o sumă decentă pentru stradanie ta gravida.

Dar o platformă numită nDash încearcă să ofere scriitorilor serioși o soluție la această problemă.

În virtute de freelancer, eram curioasă de platformă, iar anul turmentat m-am înscris să o încerc.

După experiența mea, am vrut să împărtășesc această recensamant nDash pentru a vă a sprijini să determinați singuri dacă merită să vă alăturați platformei ca literator neatarnat.

Ce este de scarlatina nDash?

nDash este o platformă de conținut în orisicare atât mărcile, cât și scriitorii se înscriu pentru a se conecta la proiecte de carte. Tapsan se străduiește să se separe de alte site-uri de freelancing similare, verificându-și cu atenție autorii și facilitând transparența între targuitor și literator.

Cu alte cuvinte, nDash a lua intonatie pe obținerea de scriitori de virtute și dezvoltarea unor relații iele client-scriitor.

Despre diferenta de fabricile de conținut, nu vei candida cu nenumărați alți scriitori oare pentru a câștiga bănuți pentru timpul tău prețios. Tapsan este structurată pentru a incanta mărci orisicare sunt dispuse să plătească pentru conținut de virtute.

Procesul de înregistrare și cercare

nDash își dorește scriitori puternici, așa că este treaba de un pic de sing pentru a obține criza total la tot ceea ce oferă rampa.

Intaiul pas este înscrierea completând un imprimat neincarcat pe a numerota lor de plecare.

Înainte de a vă înscrie, este de remarcat faptul că scriitorii nDash musai să aibă un spate la Stripe, deoarece aceasta este singura metodă de plată pe orisicare o oferă.

După ce vă înscrieți, musai să vă completați profilul de literator cu cât mai multe detalii eventual pentru a fi probaluit.

Profilul dvs. este ceea ce team nDash folosește pentru a a controla autorii înainte de a-i confirma. Scopul nodal din spatele acestui materie este să vă asigurați că sunteți o persoană reală cu acreditări reale.

Deși nu musai să îndepliniți toate cerințele, vă creșteți evocativ șansele de a fi probaluit dacă aveți următoarele:

 • Scrierea de mostre orisicare demonstrează competența în nișa aleasă
 • Un configuratie amanuntit, placut epistolie
 • Link-uri către profilul tău LinkedIn (sau alte profiluri de rețele sociale)
 • Numele tău adevărat (nu sunt a largi fani ai pseudonimelor)
 • Educație și experiență de materie în nișa dvs
 • Recomandări de la clienții anteriori

Indiscutabil, aiest materie înseamnă că, dacă sunteți deosebit nou în lumea scrisului neatarnat, este eventual să aveți probleme în a a ajunge un literator probaluit. Cu toate acestea, este gratis să vă înscrieți, așa că nu pierdeți neant încercând.

După ce ați terminare de rotunjit profilul dvs., faceți terci pe butonul „Solicitați verificarea” și așteptați ca aceștia să vă aprobe.

Dacă nu ești acceptat, poți să-ți actualizezi profilul după ce ai catva mai multă experiență și să aplici din nou după 90 de zile.

Găsirea de muncă

Odată ce sunteți probaluit, aveți criza la toate profilurile de marcă și oportunitățile de numire.

nDash susține că ca la 60% dintre sarcinile plătite încep ca un pitch de literator. În mod practic, nu m-aș mireasa dacă a se ridica ar fi tocmai mai gramada decât atât.

Așadar, pentru a castiga la maxim de platformă, va cuveni cu siguranță să-ți începi prezentarea!

Există un capsa „cutreiera sarcini” în orisicare companiile solicită propuneri de idei sau sarcini specifice.

Cu toate acestea, am dezvelit că, de invat, nu există multe mărci orisicare postează în mod harnic aceste sarcini deschise, ceea ce înseamnă că samite fi indispensabil să vă bazați mai greu pe celelalte caracteristici ale platformei pentru a a incredinta stradanie.

De chip, o altă regim de a obține un acord este să scrieți un „propoziție industrială”, orisicare este o povestire a ideii de conținut orisicare este vizibilă pentru orisice aruncator pe nDash. Dacă unui aruncator îi place ideea, o samite cumpăra. (Dar puteți a petrece orisicare considerent oare unui neinsotit aruncator.)

De astfel, puteți zugravi anumite mărci singular. Dacă vizitați a numerota de configuratie a unei mărci, aflați ce fel de conținut este materialist și creați-vă prezentarea pe fundament acestuia.

O altă opțiune este să scrieți și să încărcați articole întregi sau postări de blog pentru cumpărare. Aceasta este o opțiune grozavă dacă aveți inca conținut epistolie, dar nu aveți o casă pentru el. Odată ce încărcați conținutul, team nDash îl samite a negustori clienților potențiali.

Ultimul mod prin orisicare scriitorii obțin de materie pe nDash este apoi când mărcile îi caută mai întâi pe scriitori. Iest materie se întâmplă și eu am fost contactat mai întâi pentru sarcini!

Stabilirea Tarifelor

Aceasta ar a merge fi partea din recenzia nDash orisicare vă interesează cel mai greu – câți bani puteți câștiga!

Vestea bună este că puteți să vă stabiliți propriile tarife, iar mărcile sunt de invat dispuse să plătească placut pentru conținut de virtute. Cu siguranță nu veți a chema rate de „cursă până la jos” pentru a câștiga joburi de literator.

Nu abia că vă puteți seta tarifele pe profilul dvs., dar puteți seta și tarife pentru un cunoscut intentie.

Site-ul web al nDash afirmă că alocarea mijlocie variază de la 150 USD la 450 USD și am dezvelit că aiest materie este fidel din experiența mea.

O altă caracteristică excelentă este că puteți contra-oferi tarife dacă prețul oferit de caracter este mai mic decât sunteți dispus să îl acceptați.

Lucrul cu Clienții

Toată comunicarea și stradanie este finalizată în cadrul platformei nDash.

După ce ați aprobat o insarcinare, o puteți accesa din tabloul de margine, intrucat veți găsi un librar de glasuire. În partea stângă a editorului de glasuire, veți găsi un sinopsa a ceea ce caută clientul, fatalitate scadentă și tariful convenit.

Sub editorul de glasuire se află firul de comentarii în orisicare dvs. și clientul puteți anunta înainte și înapoi și porni fișiere.

Mi s-a părut că această configurație este simplă de utilizat, ceea ce executa să lucrez cu clienții într-un mod ușor.

Am întâmpinat o problemă când am uzitat editorul, în orisicare nu mi-a scapat stradanie adevarat. Team nDash s-a grăbit să rezolve aiest materie când am contactat, dar, pentru orisice posibilitate, imediat îmi scriu întotdeauna conținutul într-un Word sau Google Doc, atunci îl copiez și îl lipesc în librar odată ce s-a terminare.

Odată ce ați terminare, apăsați pur și neincarcat butonul de expediere, iar clientul va verifica și a admite lucrarea.

Asistență nDash

Dacă aveți întrebări sau probleme, puteți contacta team de asistență a platformei prin intermediul formularului de raport de pe a numerota de ajutorie.

A trebuit să iau legătura cu ei de câteva ori cu ochi la întrebări sau preocupări pe orisicare le-am avere (cum ar fi subiect editorului de glasuire), iar ei au fost de ajutorie și au răspuns accelerat.

Sa fii pedepsit

După cum am menționat mai degraba, toți scriitorii de pe nDash sunt plătiți prin Stripe. Odată ce clientul aprobă atribuirea, veți sminti inconstient o plată în 2-5 zile lucrătoare.

Remunerare pe orisicare o primiți va fi fidel tabla de materii pe orisicare ați convenit cu clientul. nDash își ia taxele de servicii de la aruncator, nu de la literator.

Deși am preaales întotdeauna PayPal în turmentat, nu am avere probleme la crearea și conectarea unui spate Stripe, iar în toate sarcinile mele nDash, am fost plătit operativ, fără probleme.

Rezumatul revizuirii nDash

nDash oferă o regim legitimă pentru freelanceri serioși de a găsi concerte de epistolie placut plătite. Pasiv dacă preferați să prezentați sfoara companiile sau să trimiteți lucrări pre-scrise inspre vânzare, există o diversitate de moduri de a câștiga bani pe nDash!

Indiscutabil, s-ar a merge să nu fie recomandabil pentru începători, dar cei orisicare sunt puțin mai experimentați pot găsi un vreunul isprava în extinderea listei de clienți.

Până la urmă, nu costă neant să aplici, așa că cu siguranță merită efortul de a-ți a face un configuratie și de a a zari intrucat te pleca!

Pro

 • Odată ce găsiți o marcă cu orisicare vă potriviți placut, aceasta samite a ajunge frecvent o sursă de muncă continuă.
 • Lucrările de carte asigurate prin această platformă tind să plătească placut.
 • Individual admirabil de postament.
 • Înregistrare gratuită.

Impotriva

 • Scriitorii musai să aibă un spate Stripe pentru a fi plătiți. Dacă vă aflați într-o țară orisicare nu samite beneficia Stripe, nu veți a merge beneficia nDash.
 • Dacă ești un literator mai nou și nu ai mostre sau experiență de epistolie, samite fi mai dens să fii probaluit.
 • Nu multe mărci caută în mod harnic conținut, ceea ce înseamnă că va cuveni să faci puțin mai greu materie apoi când găsiți și prezentați mărci pe platformă.

Share This Article
Leave a comment