NBA: Stephen A Smith într-un război al cuvintelor cu echipa de socializare a lui Pelicans

dascaluc

Criticile în jurul atacantului Zion Williamson de la New Orleans Pelicans au fost iele pe toată timp carierei sauca de acusi cinci ani în NBA. Când a reușit să rămână pe sector, a fost oarecare dintre cei mai eficienți jucători din ligă și deosebit puține dintre criticile sauca negative au vizat jocul sau nivelul său de numire. Dar când vine discurs de sănătatea și greutatea lui, există experți cine au multe de spus când vine discurs de Williamson.

Drama NBA: Stephen A Smith și Pelicans’ Sociabil Tinde înainte și înapoi

Stephen A. Smith de la ESPN a fost numeros vreme una dintre cele mai iele voci de critică pentru tânărul de 23 de ani, iar părerea sa a fost auzită cu glas informat și clară în această săptămână. Pe Scoală-te vineri dimineață, Smith a fost întrebat impotriva cine echipe din NBA au fost supuse cea mai puhoi violenta pentru premiu coasta a sezonului, iar subiectul a fost îndreptat, încă o dată, către Williamson și greutatea lui:

Zion Williamson, nu este discurs impotriva jocul lui. Este discurs impotriva câți burgeri mănâncă. Fie că va fi în formă sau va persista să mănânce McDonald’s… Acesta musai să demonstreze, că bucătarii nu-l mai iubesc

Se pare că împușcăturile au fost auzite rapid, deoarece dota de sociabil mijloci pentru Pelicans a estompat puțin vreme să răspundă. Pe platformele lor, contul revizuit a lansat un clip în cine batjocorește realizările atletice ale lui Smith, cine îl prezentau lovituri de aer și căzând pe sector în vreme ce încerca să dribleze. Ei au arătat curat și statisticile lui umile de la posibilitate. Întregul videoclip de 27 de secunde are o glas off a lui Smith criticând Williamson.

Williamson nu a esuat 2 jocuri la rând tot anul

Lucrurile au devenit și mai interesante într-o oră. Smith a răspuns iute, citând mai multe tweet-uri din contul oficialitati Pelicans, explicând motivele pentru cine cariera sa universitară a fost întreruptă. Era infailibil că va încerca și franciza, spunând incisiv că îi va pricepe în prier, dar nu în mai sau ciresar.

Pelicanii au fost una dintre cele mai consistente echipe din Conferința de Asfintit până acusi în iest sezonul alb NBA și au câștigat 8 din ultimele 10 meciuri și ocupă locul 5. Williamson a jucat în 45 din 56 de meciuri posibile și nu a esuat nici măcar o singură dată meciurile consecutive în iest sezonul alb.

El are o mijlocie de 22,5 puncte pe contributie, în scădere puțin față de anul pierdut, dar a văzut și o ușoară scădere a timpului său de joc și a utilizării.

Share This Article
Leave a comment