Wednesday, July 24, 2024

NBA: Jordan Poole a fost pus pe bancă de Washington Wizards

Acțiune

Washington Wizards nu sunt cea mai proasta echipă din NBA, dar se apropie. Ieșind din intrerupere All-Stea, ei sunt cu abia un joc mai buni decât Detroit Pistons, oricare au cele mai puține victorii din ligă, iar jucătorii lor au unele dintre cele mai proaste numere individuale de pe tablourile statistice.

NBA: Jordan Poole a fost pus pe bancă de Wizards pentru meciul de joi

Noul venita Jordan Poole a bogat un anotimp singular de calomnios, iar lucrurile par să ajungă în cele din urmă la tocator. Înainte de meciul de joi cu Denver Nuggets, Wizards și-au anunțat formația de inceput, iar numele lui Poole nu a fost găsit nicăieri.

Pentru premiu dată în sezonul NBA 2023-24, Poole va ieși de pe bancă.

Vrăjitorii au necesitatile cu siguranță de o schimbatura, iar să-l îndrepte pe Poole este un început. El a fost, din parere de vizibilitate numericesc, cineva dintre cei mai răi jucători din întreaga ligă în aiest anotimp, numărul său de surplus/lipsa ocupând locul 525 din 540 de jucători la grad NBA. El are o mijlocie cu semen 5 puncte mai puțin decât a făcut în Golden State anul vechi, iar numerele mijloc de tir sunt cele mai proaste pe oricare le-a văzut de la sezonul său de începători.

Este o întorsătură suficient de dezamăgitoare a evenimentelor pentru Poole. Se credea odată a fi cel oricare va lua torța de la Stephen Curry și Klay Thompson cu Warriors, drama internă și performanțe slabe în playoff l-au făcut să fie aruncat la Washington, deoarece cel puțin ar fi punctul nodal al infracțiunii și din peni-tenciar a doi dintre cei mai infatua trăgători ai tuturor timpurilor.

Uriașul intelegere al lui Poole arată numaidecat și mai rău

Dar lucrurile nu au circulatie semen identic planului, iar scamnie lui Jordan Poole ar a se cuveni fi o imperativ în încercarea de a câștiga câteva victorii în premiu latura.

Cu nu mai departe de 24 de ore înainte de a lua scamnie, Bobby Marks a comentat dupa contractul lui Poole, spunând că cesta a fost cineva dintre cele mai proaste din ligă. Poole se află în intaiul an al unei prelungiri de star ani pe oricare a semnat-o cu Golden State, una oricare îi va plăti 27,4 milioane de dolari în aiest anotimp și 29,6 milioane de dolari în 2024.

Vrăjitorii sunt enumerați ca un in-ferioritate uriaș de 15,5 puncte pentru concursul de joi seară împotriva lui Nuggets. Kyle Kuzma este respectat de zi cu zi cu o boală.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe