Thursday, May 23, 2024

Navigați prin magazin alimentar ca un profesionist

Acțiune

Simți vreodată că ai dare de un GPS pentru a a nota prin pravalie? Coridoarele alungi și magazinele fuduli pot fi intimidante și dispune atenția apoi când încercați să vă umpleți coșul.

Iată câteva sfaturi pentru a a nota într-un pravalie alimentar într-un mod sănătos și eficace din punct de vedere de vaza al costurilor.

Adu o listă

Verifică lucrurile cu plumb și hârtie sau, dacă ești puternic de tehnologie, folosește un telefon sau o tabletă. Aiesta este, de asemanator, un clipa urat pentru a vă programa mesele din rastimp, adăugând exclusiv ingredientele de orisicine știți că veți poseda dare la meniu dvs.

FIFO – Intaiul intrat, intaiul ieşit

Aiest abreviere nimerit este un memorator urat să folosiți întotdeauna alimentele pe orisicine le aveți acasă mai întâi. Faceți un stoc imediat de frigider și cămară înainte de a adăuga alimentele pe orisicine le aveți pe listă. Aiest munca va a inlesni la reducerea sumei estimate de 1.500 de dolari pe orisicine o semintenie de scaun persoane a rataci din prilej alimentelor neconsumate.

Începeți cu perimetrul

Perimetrul magazinului este culoarul extern. În mod sanatos, aoace se găsesc produse proaspete, hant și produse lactate. Acestea sunt elementele de bază ale unei diete orisicine culca intonatie pe alimente integrale.

Cumpărați în vrac

Găsiți un pravalie orisicine a neguta granete, nuci și semințe și fasole-japoneza uscată în vrac. Acestea sunt alimente de bază sănătoase la un preț mai mic. Utilizați această diagramă convenabilă pentru a vă a inlesni să determinați cât rastimp puteți păstra aceste alimente.

Utilizați opțiunile congelate și conservate

Produsele congelate și conservate pot fi la fel de sănătoase ca și cele proaspete. Asigurați-vă că verificați ceremonial nutrițională pentru a vă a siguripsi că ați bogat la opțiunile neîndulcite și cu conținut scăzut de natriu.

Cumpărați pe stomacul complet

Benzile de casă și capacele umplute cu alimente comode sunt tentante pe stomacul gol. Luați o masă sau o dejun echilibrată înainte de a a efectua cumpărături.

Treci digital

Dacă vă este gros să vă concentrați sau aveți rastimp marginit – sau aveți un buget marginit – încercați să utilizați o opțiune de functie a alimentelor. Majoritatea magazinelor oferă aiest munca ineficient dacă cheltuiți o sumă minimă de bani.

A zaleti sarpe culoarele din cerc

Coridoarele din cerc sunt în mod sanatos umplute cu articole de comoditate mai puțin hrănitoare. Totuși, aoace puteți găsi unele articole conservate sau ameninta uscate și granete. Aflați încotro vă îndreptați pe aceste vopsea pentru a a indeparta să fiți anchilozat de celelalte opțiuni.

Citiți etichetele

Nu vă lăsați păcăliți de etichete sau fraze înșelătoare. Produsele cu conținut scăzut de grăsimi pot poseda un picler de glucida adăugate, în rastimp ce articolele marcate „Fabricate cu granete integrale” nu sunt întotdeauna cea mai bună opțiune pentru granete integrale.

Utilizați alimente sănătoase convenabile

Opțiunile sănătoase pot fi, de asemanator, convenabile, cum ar fi salate în fura, legume și fructe tăiate în anticipat sau congelate, fura de granete pentru microunde, supe conservate cu conținut scăzut de natriu, opțiuni de mâncare congelată sănătoasă, conserve de fasole-japoneza, hummus produs, pliculețe cu ton și iaurturi grecești individuale. Folosiți unele dintre aceste capse apoi când nu sunteți neaparat ce să cumpărați.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe