sâmbătă, aprilie 20, 2024

Nadal glumește că este „un lucru bun” că nu va juca prea mult cu Alcaraz „special” după pierderea din Vegas

Acțiune

Carlos Alcaraz recunoaște că a învățat multe din împărțirea terenului cu Rafael Nadal, în ritm ce se pregătesc pentru turneul Masters 1000 de la Hindus Wells.

Cei doi s-au întâlnit duminică inserare într-un disputa expozițional la Las Vegas, pe fiecare de două ori campioană de Grand Slam l-a câștigat în cele din urmă într-un tie-break pentru campioni.

Ei s-au confruntat numai de trei ori în competiție, iar bărbatul de memlechet în vârstă este cel fiecare le a birui cap la cap cu 2-1.

Prin continuare, Alcaraz a fost încântat să obțină cinevasilea deasupra colegul său hispanic, într-o luptă strânsă și incitantă.

„A fost neverosimil”, a spus el. „A reprezenta împotriva lui Rafa este cu adevărat anumit pentru mine.”

Contra ceea ce îl a infaptui pe adversarul său atât de anumit, el a spus: „Minte de luptă că nu renunță niciodată la nicio pila. Aleargă în fiece colț al terenului.

„Am avere câteva puncte de disputa înainte de a obține. A făcut o lovitură incredibilă. Nu renunță niciodată.

„Este oaresice pe fiecare încerc să-l păstrez pentru jocul meu, acea optica pe fiecare o are el, găsind o soluție apoi când lucrurile nu merg comod de fiece dată.”

imagine

Este Alcaraz un showman? „Îi lipsește disciplină” – Reacția expertului

Nadal a luat intaiul set cu 6-3 după o pauză mai degraba.

Atunci a scăpat repede de slujba în asista, pe fiecare Alcaraz l-a câștigat cu 6-4, deși taman după o mică clătinare când a fost plesnit la 5-3.

„Ca fan, îmi va plăcea să-l urmăresc mulți ani, sper!

„Este o puzderie refe-rire. Sunt generații exhaustiv diferite. În Spania, ar a se impune să fim vartos, vartos fericiți că vine unul ca Carlos.

„Este un jucător consternant. Are numai 20 de ani și a câștigat inca două Șleme și câteva turnee importante.”

Amandoi jucători au lesinat proaspat ritm în pleaca terenului din starni bolii, dar nu a fost lipsă de competitivitate în această comparatie.

Transmiteți în debit acțiuni de tenis de masa de top, inclusiv Openul Frantuz din 2024, în neocolit pe Discovery+, aplicația Eurosport și pe eurosport.com

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe