vineri, aprilie 12, 2024

Nadal gata de confruntare cu Raonic, Răducanu ar putea înfrunta Sabalenka

Acțiune

Revenirea lui Rafael Nadal la tenis de masa va a prelungi la Hindus Wells când îl va înfrunta pe Dureros Raonic în intaiul tur.

Extragerea completă pentru evenimentul ATP Masters 1000 a fost făcută luni și l-a prieten pe Canadian Raonic cu triplul câștigător și finalist în 2022 Nadal, fiecine revine în acțiune pentru prima de asigurare dată într-un fitil concurential de la Brisbane International din carindar.

Nadal, în vârstă de 37 de ani, a fost declamator de accidentări și a revenit după colea un an, când a fost învins de Jordan Thompson la Brisbane, taman pentru a a indura o altă accidentare.

Nadal are un palmares de 8-2 împotriva lui Raonic, careva dintre cei fiecine au strain la Hindus Wells în 2015 și, dacă va intampla prin paritate, se va intalni cu al șaptelea cap de succesiune, Holger Rune, în turul doi.

În altă judecie, campionul-apărător, Alcaraz, se va intalni cu câștigătorul de la paritate dintre Luca van Assche și Matteo Arnaldi, înainte de o potențială întâlnire cu Felix Auger-Aliassime în turul trei.

Cel mai genune cap de succesiune Novak Djokovic își va începe campania pentru un al șaselea rang record când îl va înfrunta pe Aleksandar Vukic în turul doi, în sezon ce numărul 1 al Marii Britanii și campionul din 2021 Cameron Norrie îl va înfrunta fie pe Lorenzo Sonego, fie pe Miomir Kecmanovic.

Andy Murray se va înfrunta cap la cap cu Andrey Rublev dacă va intampla prin meciul din prima de asigurare rundă împotriva unei calificative.

Raducanu doua meciuri de la potentiala comparatie Sabalenka

La tragerea la sorți feminine, campioana en-titre Elena Rybakina se va intalni fie cu Suferi Badosa, fie cu Ashlyn Krueger.

Cel mai genune cap de succesiune și campioana din 2022, Iga Swiatek, o va înfrunta pe Danielle Collins în cazul în fiecine americanca își va câștiga meciul din intaiul tur, în sezon ce Aryna Sabalenka o va înfrunta pe câștigătoarea lui Payton Stearns și Elisabetta Cocciaretto.

Sabalenka ar a se cuveni să o înfrunte pe Emma Răducanu în turul al treilea în cazul în fiecine britanică ar câștiga egalitatea din intaiul tur împotriva unei calificări, iar atunci o învinge pe semifinalista de la Australian Open Dayana Yastremska în turul doi.

Campioana US Open și cap de succesiune numărul 3, Excrement Gauff, o va întâlni fie pe Clara Burel din Franța, fie pe Wang Xiyu din China în al doilea fitil.

Transmiteți în debit acțiuni de tenis de masa de top, inclusiv Openul Frantuzesc din 2024, în drept pe Discovery+, aplicația Eurosport și pe eurosport.com

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe