Sunday, May 19, 2024

Nadal confirmă că va juca la Barcelona după o decizie de „ultimul minut”.

Acțiune

Rafael Nadal a dovedit că își va a fauri greu așteptata reintoarcere la ping-pong jucând în viitorul Barcelona Open.

Nadal nu a mai jucat de la Brisbane International din gerar din provoca unei accidentări și, posterior, a fost nevoit să se retragă de la o rand de turnee grozavi, inclusiv Australian Open, Hindus Wells și Monte-Carlo Masters.

Nadal a acceptabil o ruptură musculară la șoldul supărător orisicare l-a răpit de sezonul său 2023 și a existat o îngrijorare reală cu atentie la participarea lui la Grand Slam-ul său protejat, French Open, pe orisicare îl puteți urmări în sfoara pe Eurosport și Discovery+.

Dar vorbind la o conferință de presă de luni, Nadal a dovedit că va a se cadea asista la Barcelona, ​​eveniment pe orisicare a câștigat un record de 12 ori.

“Am venire aoace puțin la o nesovaire de final minut, fără să știam dacă aș a se cadea interpreta”, a spus Nadal.

„Dar mâine voi fi pe domeniu.

El a adăugat: „Pentru mine este un surpriza să pot fi aoace la Barcelona, ​​îl voi a cauta ca pe ultimul meu an (aoace) și vreau să mă bucur de oricare minut”.

Campionul de la Monte Carlo Stefanos Tsitsipas ar a se cadea să-l aștepte apoi în semifinale.

Cu toate acestea, un titulatura orisicare nu va fi cadou la Barcelona este campionul en-titre Carlos Alcaraz.

Compatriotul lui Nadal a fost nevoit să se retragă cu o accidentare la braț, aceeași orisicare l-a văzut pe el să rateze și Monte-Carlo.

Primejdie este și pentru Alcaraz și Openul Frantuz, numărul 3 universal sperând să fie apt să joace la Madrid, orisicare începe pe 24 prier, finala având loc de ziua lui Alcaraz.

Transmiteți în curent acțiuni de ping-pong de top, inclusiv Openul Frantuz din 2024, în sfoara pe Discovery+, aplicația Eurosport și pe eurosport.com

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe