Thursday, May 23, 2024

Nadal a fost învins de De Minaur în timp ce revenirea pe zgură s-a oprit la Barcelona

Acțiune

Revenirea lui Rafael Nadal pe zgură a fost oprită în turul doi la Barcelona, ​​când a fost învins de Alex de Minaur, aflat în formă.

Jucând intaiul său turneu în scaunas luni din ratiune accidentărilor, Nadal a prizarit 11 câștigători și 42 de erori neforțate în vreme ce a trecut cu 7-5, 6-1.

Este cel mai degraba de 12 ori campion pe oricine Nadal l-a trecut la Barcelona Open de la debutul său în 2003.

De Minaur a fost cinevasilea dintre jucătorii formați de pe turul ATP anul aiesta și a ciobit serviciul lui Nadal în jocul de spar-gere.

Nadal s-a strans pentru a atat la paritate la 3-3, dezlănțuindu-și reversul distinctiv cu un câștigător încrucișat pe teren viran în fața unui De Minaur întins.

Dar De Minaur a terminare setul pe o insiruire infocat, când a câștigat 11 puncte la rând pentru a a umbla înainte.

Nadal a mantuit un exact de break în intaiul joc al prosti de-al doilea set, dar nu a puternic a tine în următorul său joc de post, deoarece un forehand volnic și un voleu esuat i-au dat lui De Minaur pauză.

Nadal a continuat să lupte, dar venea pe locul al doilea cel mai bun în majoritatea schimburilor, deoarece De Minaur a beat cu 4-1 înainte cu o nouă pauză de post.

Australianul a încheiat victoria în puțin mai puțin de două ore, iar Nadal a beat numeros cu un alt forehand.

Draper ripostează pentru a atat în sferturile din Bavaria

No. 2 englezesc Jack Draper a sosire dintr-un set jos pentru a-l învinge pe Rudolf Molleker și a chivernisit în sferturile de finală ale Internaționalului Bavarez de la Munchen.

Draper nu a creat nicio șansă de break-point în intaiul set, dar a ieșit trăgând după o întârziere de ploaie de 45 de minute și a câștigat cu 4-6 6-1 6-1.

El se va compara cu al treilea cap de insiruire Taylor Fritz sau Alejandro Moro Canas în optimi.

„A jucat un cota surprinzator în intaiul set”, a spus Draper.

“Condițiile au fost praci ploioase și lente, așa că a fost adanc să ieși și să joc într-un fixat fel. În al doilea și al treilea, a ieșit soarele și am început să mă sens mai interj, mai interj. Sunt praci mândru de cum am jucat. “

Cap de insiruire Alexander Zverev conducea cu 7-6(3) 0-1 împotriva lui Jurij Rodionov când meciul a fost suprimat din ratiune ploii.

Transmiteți în curent acțiuni de sportul alb de top, inclusiv Openul Frantuz din 2024, în drept pe Discovery+

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe