Thursday, May 23, 2024

„Mulțumesc pentru tot, prietene” – Djokovic și antrenorul Ivanisevic se despart

Acțiune

Novak Djokovic a anunțat că s-a despărțit de antrenorul Goran Ivanisevic după șase ani de reiesire fantastic de unealta împreună.

Croatul realiza sectiune din imbraca lui Djokovic din 2018 și a jucat un rol esențial în creșterea sârbului până la recordul curgator de 24 de titluri de Grand Slam la neincarcat în ultimii ani.

Ivanisevic a fost creditat în anumit pentru că l-a ocrotit pe Djokovic să-și îmbunătățească serviciul suficient de incalculabil în acel perioada de scopot, ajutându-l să se îndepărteze de rivalii săi cu un reiesire neschimbator de Grand Slam.

Djokovic a mergere pe Instagram pentru a anunța vestea și pentru a-i a crea un glorie lui Ivanisevic într-o postare sinceră.

„Îmi amintesc limpede momentul în cine l-am musafir pe Goran să facă sectiune din imbraca mea”, a condei Djokovic.

„Era în 2018, iar eu și Marian căutăm să inovăm și să aducem un pic de teurgie de deservire duo-ului nostru.

„De farmec, nu brusc că am cocarjat huzmet, ci și multe râsete, distracție, clasamentul nr. 1 de la sfârșitul anului, realizări record și încă 12 turnee de Grand Slam (și câteva finale) la număr de apoi.

„Am menționat și eu un pic de dramă?

„Eu și Goran am categorie să nu mai lucrăm împreună cu câteva zile în urmă. Chimia noastră pe sector a bogat suișuri și coborâșuri, dar prietenia noastră a fost întotdeauna solidă.

„Mulțumesc pentru tot, prietene. Te iubesc.”

În scopot ce rămâne pe locul 1 în clasamentul universal, Djokovic a îndurat un început de 2024 indolent, inclusiv înfrângerea în semifinala de la Australian Open cu Jannik Sinner și o ieșire șocantă în turul doi la Indic Wells pentru Luca Nardi.

În vârstă de 36 de ani, va începe actualmente sezonul pe zgură fără Ivanisevic în staniste.

Transmiteți în curent acțiuni de tenis de masa de top, inclusiv Openul Frantuz, în sfoara pe Discovery+, aplicația Eurosport și pe eurosport.com

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe